10 taler om at turde være sig selv

Sprog: Dansk
Sideantal: 48
Udgivet: 19-08-2016
ISBN10: 8771802185
ISBN-13: 9788771802184

”Stop tiden et øjeblik. Dyk dybt ned i depotet af erindringer om lykke. Ikke de hurtige fix, men den lykke, der bliver efterfulgt af en længerevarende mæthed. Da du selv sidst var ’hel’. Det er herfra dit landskab skal fødes og vokse. Det er herfra – fra kernen af den du er – dine veje skal rulles ud.”Pernilles 10 taler kredser om sider af eksistensen – om at finde ud af at leve og om at have friheden til det, som de mennesker vi alle er. Talerne er baseret på Pernilles egne erfaringer og på de iagttagelser, hun har gjort sig i løbet af de mange tusinde snakke med mænd og kvinder igennem årene. Dybe samtaler om alle sider af et menneskeliv: fra de store tragedier til hverdagens lette bekymringer.Fil størrelse: 106 KB

8/19/2009 · Konflikttrappens syv trin. Produceret af Feldballe Film & TV med støtte fra Undervisningsministeriet i samarbejde med Center for Konfliktloesning. Mere. Jhpiego provides the global health community with information, expertise and opportunities to support high quality health systems in limited-resource settings.

Hvor meget skal du fortælle dit barn om sex? Hvor tidligt? Og hvordan? Skal du selv tage hul på snakken, eller er det bedst at vente, til barnet selv spørger? Få. Interview med Nina Wedell-Wellensborg fra Sotheby’s Nina Wedell-Wedellsborg: “Livet skal jo ikke være en flugt fra at være alene med sig selv” Indeholder reklame (men tankerne er mine egne) Kulørte medier der skriver om mig finder altid en måde at flette “springer ud” eller lignende retorik ind. Om blog-redaktøren. Man kan vel med god ret spørge, hvem det er, der har taget initiativ til at starte en blog, som henvender sig specielt til den ældre generation. På ManuVision Uddannelsen har vi uddannet kropsterapeuter i over 10 år. Vores erfaring sikrer dig en af Danmarks bedste behandleruddannelser. Det er over 10 år siden, jeg frameldte min licens, dels fordi det tog en stor del af min SU dengang, dels fordi jeg helt stoppede med at se tv og dels fordi jeg. Det er hovedsageligt Matthæusevangeliet og Lukasevangeliet, der beretter om Jesu barndom og liv, og de to evangelister beretter om forskellige hændelser i. 10.

Læse, skrive, regne og tale fremmedsprog – kan man fint klare sig uden i fremtiden, men det styrker selvtilliden, hvis man har styr på the basics.

10 taler om at turde være sig selv

Leave a Reply