Alle børns ret

Sprog: Dansk
Sideantal: 32
Udgivet: 15-12-2015
ISBN10: 8771391304
ISBN-13: 9788771391305
Forlag: Klematis

Børnekonventionen fortalt og illustreret for børn. Jeg har tolket Børnekonventionen, så det bliver tydligere for børn, hvad deres rettigheder kan være. Det er min personlige fortolkning, men jeg tror, at mange børn og voksne kan have glæde og nytte af den. Hvis flere følger den, kan børn i hele verden komme til at leve et trygt og godt liv, og flere børn kan føle sig lykkelige lidt oftere. Det ville være en fin gave til hele verden. Pernilla Stalfelt. Til en snak om, hvad børns rettigheder og vilkår er i verden.

Bag for en Sag støtter BørneTelefonen. Børns Vilkår hjælper hvert år titusindvis af børn, der henvender sig til BørneTelefonen.

Du kan besøge BørneTelefonen her Børnetegninger Af Tine Sejbæk Tal med børn om deres tegninger! Som pædagoger skal I se, kommentere og tage børns tegninger alvorligt. Vi bruger cookies til at forbedre intranet og tilhørende hjemmesider.

Vi bruger blandt andet login mode cookies til at huske om du vil logge ind med eller uden nemID. Beregn børns BMI Du kan bruge denne BMI test til at få en indikation af, om dit barn er overvægtig. Testen er målrettet børn mellem 2-18 år Her kan du læse FN’s handicapkonvention på dansk. Eller du kan downloade konventionen som et Word-dokument her. Vi har også udgivet en … FN’s Børnekonvention er fundamentet for Børnerådets arbejde. I Børnerådet vurderer vi de forhold i samfundet, der har indflydelse på børns rettigheder og. Der er næsten 70 sportsgrene i Danmark, som børn kan gå til. Få overblik over alle de mange sportsgrene, læs beskrivelser og se videoer. Hos Ret&Råd advokatfirma i Århus har vi stor erfaring med behandling af såvel skilsmissesager, børnesager som dødsbobehandlinger og arvesager i øvrigt. I mandecentrets vidensbank kan du finde rapporter om mandecentret, mandeforskning og artikler og radioudsendelser om og med mænd der har oplevet en krise efter. På Gratis-babypakke.dk har vi samlet alle gratis babypakker ét sted, så du nemt kan finde og bestille alle gratis babypakker til din baby.

God fornøjelse!

Alle børns ret

Leave a Reply