Anerkendelse i praksis

Sprog: Dansk
Sideantal: 247
Udgivet: 01-08-2008
ISBN10: 8750039342
ISBN-13: 9788750039341
Forlag: Akademisk

I pædagogisk og socialt arbejde lægges der stor vægt på at skabe anerkendelse og velfungerende relationer. Anerkendelse i praksis handler om, hvordan man kan komme denne udfordring i møde.

Lektor Lis Møller tager udgangspunkt i både praksis og teori, når hun i Anerkendelse i praksis skriver om, hvordan man bedst kan arbejde med relationer. Med eksempler fra den praktiske dagligdag og teori fra både Danmark og udland, indfører hun sin læser i en lang række metoder til anerkendende relationer.

Bogen er spændende for alle der beskæftiger sig med pædagogisk og socialt arbejde.

I Min Kompetencemappe kan du samle dine oplysninger om alt det du kan.

Du bliver guidet igennem en række spørgsmål inden for tre forskellige kompetenceområder. Denne artikel handler om skam og skammens neurobiologi. Skam er en fysiologisk og mental tilstand, der blokerer afgangen til kernefølelser som eksempelvis vrede. Jeg arbejder som privatpraktiserende psykoterapeut (MPF), MBSR mindfulnessinstruktør og organisationskonsulent. Jeg er specialist i stress og traume, men abejder. Relationer kan siges at være menneskets element, idet relationer er en grundlæggende forudsætning for vores liv og udvikling. Den relationelle dimension forbliver. Anerkendende pædagogik i praksis. Mads og Anders kommer stormende hen ad den lille snævre gang, som det er så sjovt at løbe i. De har kurs lige mod Mille, der er. Hos Attractor kan du gøre teori til styrke i praksis med kurser og efteruddannelser i bl.a. procesfacilitering, ledelse og personlig udvikling 10 th European CPLOL Congress of Speech and Language Therapy Please note the following key dates: Et Corporate Storytelling kursus er for dig, som vil arbejde målrettet med storytelling. Her får du effektive værktøjer til god corporate storytelling. Modellen fortæller at når giveren anerkender det enkelte individ, modtager han/hun værdsættelse 1 og giver anerkendelse tilbage og sammen kommer man til det. KRAP er en tilgang til andre mennesker. Relationer, trivsel, glæde, kreativitet og motivation.

Anerkendelse i praksis

Leave a Reply