Asiatiske lækkerier

Sprog: Dansk
Sideantal: 224
Udgivet: 13-10-2008
ISBN10: 8717039991
ISBN-13: 9788717039995
Forlag: Nyt Nordisk Forlag

Asiatiske lækkerier er en kogebog, der hjælper dig til at indfange essensen af asiatisk kogekunst hjemme i dit eget køkken. Bogen byder på lækre, smagfulde retter du frit kan sammensætte og kombinere på kryds og tværs.

Inviter venner og familie på lækre middage, der går på tværs af Asiens mange lande og kulturer. Med Asiatiske lækkerier kan du med lethed kaste dig over eksotiske opskrifter såsom dampede rejewontons fra Kina, krydrede ærtekager fra Burma, marineret barbecue oksekød fra Korea og andre spændende retter fra bl.a. Tyrkiet, Indien, Vietnam, Malaysia og Japan.

Læs om Asiatiske lækkerier – enestående smagsoplevelser fra Tyrkiet over Indien til Japan.

Udgivet af Nyt Nordisk Forlag. Bogen fås også som eller Brugt bog.

Asiatiske lækkerier Tom Kime 148,- Cocktails.

85,- Vis flere. Andre som har kjøpt denne har også kjøpt.

The Elf on the Shelf – a Christmas Tradition Carol V. Asiatiske lækkerier. Har du endnu ikke prøvet en af Ringkøbings vel nok bedst besøgte restauranter, så er det med at slå til i dag! For med dagens deal kan du. Nyborgvej: Dung Thi Phuc Nguyen er født og opvokset i Vietnam. For fem år siden rejste hun til Danmark. – Da jeg boede i Vietnam, var jeg selvstændig med eget. Asiatiske lækkerier: enestående smagsoplevelser fra Tyrkiet over Indien til Japan (Forfatter: Tom Kime, Forlag: Nyt Nordisk Forlag, Format: Indbundet, Type: Bog. Som Plusmedlem sparer du op til 90% på over 300.000 bøger og får også 30-70% rabat på Brætspil og Hobbyprodukter.

Samt adgang til Plusbog Wauw med rabat på. Forfatter: Tom Kime, Titel: Asiatiske lækkerier, Pris: 135,00 kr., Kategori: Bøger, Format: Indbundet Wontons er en af de asiatiske lækkerier, som jeg altid har elsket, men som jeg aldrig rigtig har taget mig sammen til at lave, hvis man da lige ser bort fr Asiatiske lækkerier. Tag familien, vennerne eller kæresten med ud og nyd det bedste fra det kinesiske køkken på Chili Hot Pot i centrum af Aarhus. GUIDE: Asien er fyldt med smage og mad, som bærer præg af kærlighed til detaljen. Her får du et bud på seks asiatiske spisesteder i

Asiatiske lækkerier

Leave a Reply