At spise lyrisk

Sprog: Dansk
Sideantal: 119
Udgivet: 01-09-2012
ISBN10: 8792892167
ISBN-13: 9788792892164
Forlag: Historia

Samfundet ser en stor interesse i at holde folk sunde. Det er godt for økonomien. Derfor er der blevet skabt en historie om, at det gode liv handler om at dyrke motion, spise fedtfattigt og tælle genstandene. Den historie er de fleste hoppet på. Men det gode liv handler meget mere om et liv med langsomme måltider, erotik, spænding, morskab og åndelighed. Det har vi desværre glemt i vores sundhedskultur.

Men ind i mellem dukker der heldigvis bøger op, som demaskerer tiden og lægger op til et oprør. Det gælder bogen At Spise Lyrisk. På trods af enkelte opskrifter er det gud ske lov ikke endnu en kogebog, der smasker på gode råvarer, selvfede opskrifter og hardcore madbilleder. Maden sættes i relief til litteraturen, kulturkritikken og teologien.

Køb ‘At Spise Lyrisk’ bog nu. Samfundet ser en stor interesse i at holde folk sunde. Det er godt for økonomien. Derfor er der blevet skabt en historie. Det gælder bogen At Spise Lyrisk. På trods af enkelte opskrifter er det gud ske lov ikke endnu en kogebog, der smasker på gode råvarer,. Læs om At spise lyrisk – essays og opskrifter til det gode måltid. Udgivet af Historia. Bogens ISBN er 9788792892164, køb den her Anders Kjærsig og Steen Aalund Olsen: At Spise Lyrisk (2012) – Samfundet ser en stor interesse i at holde folk sunde. Det er godt for økonomien. Derfor er der. Det gælder bogen At Spise Lyrisk. Pa trods af enkelte opskrifter er det gud ske lov ikke endnu en kogebog, der smasker pa gode ravarer,. ‘At Spise Lyrisk’ [1. udgave] af Steen Aalund Olsen Anders Kjærsig – Hæftet (Bog med hæftet ryg). På dansk. Genre: Kogebøger. Udgivet 01/09-2012. Vejer 187 g. At Spise Lyrisk: essays og opskrifter til det gode måltid (Forfatter: Anders Kjærsig, Forlag: Historia, Format: Hæftet, Type: Bog, ISBN: 9788792892164) At Spise Lyrisk bog: – Essays og opskrifter til det gode måltidSamfundet ser en stor interesse i at holde folk sunde. Det er godt for økonomien. Derf. Romanen er lyrisk på en sådan måde,. arbejdede Sarvig med en metafysik, der i dag måske kan være lidt vanskelig at spise for nogle læsere. Hvis du vil se, hvad du har lånt, reservere bøger eller redigere din brugerprofil, skal du være logget ind.

At spise lyrisk

Leave a Reply