Blod på sneen

Sprog: Dansk
Sideantal: 157
Udgivet: 24-04-2015
ISBN10: 8771462783
ISBN-13: 9788771462784
Forlag: Modtryk

Olav arbejder som lejemorder og knytter sig som regel ikke til andre mennesker – men den dag han virkelig forelsker sig, får han for alvor et problem.

I Jo Nesbøs Blod på Sneen får man en længselsfuld kærlighedshistorie, der rammer lige i hjertet. Olav er blevet hyret tila t slå sin chefs kone ihjel, og det ville ikke normalt ikke være et problem – hvis ikke Olav var faldet fuldstændigt for hende.

Blod på Sneen er en interessant og spændingsfuld krimi, der har fået mange rosende ord med sig på vejen fra anmeldere landet over.

Blod på sneen er første del i en ny thrillerserie, anden del: Mere blod udkommer i efteråret 2015. Denne meget korte roman er yderst levende og velskrevet,.

Læs om Blod på sneen.

Bogen fås også som E-bog, Lydbog eller Brugt bog. Bogens ISBN er 9788771462784, køb den her Køb ‘Blod på sneen’ bog nu. Olav er lejemorder. Og ensom. Når man lever af at slå folk ihjel, er det ikke let at komme tæt p&#229. Olav er lejemorder. Og ensom.

Når man lever af at slå folk ihjel, er det ikke let at komme tæt på andre mennesker.Nu har han endelig mødt sin drømmekvinde.Men. Do you really want to delete this prezi? Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again..

Transcript of Blod på sneen. Oversigt og hermelin, som på tegningerne i den bog med norske folkeeventyr, som min mor havde læst højt for mig. Hun kunne godt lide eventyr og konger.

I Blod på sneen møder vi som sagt lejemorderen Olav Johansen, som er lejemorder fordi han, ifølge ham selv, er for dum til alt andet. ”Jeg har læst, at et.

10/2/2014 · Blod på sneen has 14,742 ratings and 1,667 reviews.

Diane said: This was my first Nesbø book, so I didn’t know what to expect. It’s a fast read, but it f.

Blod På Sneen CD Lydbog: Olav er lejemorder. Og ensom. Når man slår folk ihjel for penge, er det ikke let at komme tæt på andre mennesker. Nu har ha. blod p sneen Download blod p sneen or read online here in PDF or EPUB.. Når man lever af at slå folk ihjel, er det ikke let at komme tæt på andre mennesker.

Blod på sneen

Leave a Reply