Børnelitteratur i skolebiblioteket

Sprog: Dansk
Sideantal: 75
Udgivet: 16-04-2012
ISBN10: 8779965741
ISBN-13: 9788779965744
Forlag: Dansklærerforeningens Forlag

Hvordan formidles den nye børnelitteratur til eleverne i grundskolen og til dansklærerne?

Det giver Børnelitteratur i skolebiblioteket en række konkrete bud på. Bogen beskriver potentialerne i ny børnelitteratur – både billedbøger, manga og fagbøger – og antyder en ny litteraturpædagogik der rummer mulighed for at bruge digitale læremidler på utraditionelle måder.

Børnelitteratur i skolebiblioteket er en del af udviklingsprojektet ´Skolebibliotekaren som formidler af ny viden om børnelitteratur og litteraturpædagogik´. Udgivelsen er blevet til i et samarbejde mellem Styrelsen for Bibliotek og Medier, Center for Børnelitteratur og Dansklærerforeningens Forlag.

En udgivelse om, hvordan den nye børnelitteratur formidles til eleverne i grundskolen og til dansklærerne. Børnelitteratur i skoleBiBlioteket – Read more about manga, eleverne, ofte, mellem, tekst and billeder. Center for børnelitteratur giver nye spændende vinkler på børns læsning i en ny udgivelse kaldet ‘Børnelitteratur i skolebiblioteket’. Bogen kan downloades som. ‘Børnelitteratur i skolebiblioteket’ giver en række konkrete idéer til, hvordan ny børnelitteratur kan sættes i spil, så den beriger danskundervisningen og. 12.09.2014 · forord Børnelitteratur i Børnelitteratur i skolebiblioteket er en del af et udviklingsprojekt støttet af Grænser for børnelitteratur? Har børnelitteraturen sit eget reservat i det litterære landskab? Findes der i dette reservat en særlig afart af litteratur, der. Børnelitteratur i skolebiblioteket udgivet af center for børnelitteratur og Dansklærerforeningens Forlag Børnelitteratur i skolebiblioteket Børnelitteratur i. Børnelitteratur i skolebiblioteket Forfattere: Anne Karlskov Skyggebjerg, Thomas Illum Hansen, Bent Nygaard, Inge Merete Nielsen, Marianne Eskebæk Larsen. Posts about børnelitteratur i skolebiblioteket written by mortendurr1 ‘Børnelitteratur I Skolebiblioteket’ [1.

udgave] af Stine Reinholdt Hansen, Bent Nygaard, Nina Christensen, Thomas Illum Hansen, Inge Merete Nielsen, Anna Karlskov.

Børnelitteratur i skolebiblioteket

Leave a Reply