Brødre af Blodet 4 (Brødre af Blodet, nr. 4)

Sprog: Dansk
Udgivet: 12-07-2016
ISBN10: 879988979X
ISBN-13: 9788799889792

Fjerde bind i fantasyfortællingen om Laust og Bjarke – to drenge, der, på trods af ganske forskellige levevilkår, bliver venner og efterfølgende gør fælles front mod landets konge.Serien består af i alt fem bind og har farverige illustrationer på alle opslag. Anmeldelse af Hanna og Edward Broadbridge: ‘Et handlingsforløb der holder læseren spændt til sidste sætning: to unge helte kæmper for deres liv i en verden i krig; slotte og lange gange, skove og uhyrer, malerier dryppende af blod og dyb mørk magi. ’Brødre af Blodet’ er en kraftpræstation i denne meget populære genre; følg brødrene på deres jagt efter retfærdighed.’ I virkeligheden har Bjarke – som er forfatterens søn – og Laust været bedste venner, siden de startede i skole. Fortællingen om ‘Brødre af Blodet’ er blevet til i samarbejde med drengene, der også har lagt navne og udseende til de to hovedpersoner.Serien udkommer også på britisk engelsk under titlen ‘Brothers of Blood’. Målgruppe: primært drenge 9-13 år. Lix 16-17.Fil størrelse: 67987 KB

Læs om Brødre af Blodet 1 (Brødre af Blodet, nr.

1) – Vildornen. Udgivet af Forlaget Andersen & Vig. E-bogens ISBN er 9788799889761, køb den her Laust stikker af for at komme hjem til sin mor og for at finde Bjarke.. Brødre af blodet 4. nr. 3) af Laini Taylor. Læs om Kongens løgne (Brødre af Blodet, nr.

4) – Kongens løgne. Udgivet af Andersen & Vig. Bogens ISBN er 9788799689194, køb den her Lausts far vågner også op af sin trance og finder ud af,. Brødre af blodet 5. (Ønskekræmmerens datter, nr. 3) af Laini Taylor. Køb Brødre af Blodet 3. Tredje bind i fantasyfortællingen om Laust og Bjarke – to drenge, der, på trods af ganske forskellige levevilkår, bliver venner og. 112 4 min. siden 17-årige Holger forsvundet i over en måned:. Brødre tog sig af halvdelen.. Blodet flød: Hun klippede penis af en mand med en havesaks. Nr. i serien: Bind: 4, Illustrator. Fortællingen om ‘Brødre af Blodet’ er blevet til i samarbejde med drengene,. Brødre af Blodet 4: Kongens løgne (e-bog, epub) Af: Eva Egeskjold.

Sprog: Dansk. Serietitel: Brødre af. Nr. i serien: 4. Model med fodbold i blodet.. og onklen Jorge har begge været været både spillere og trænere, og tre af hendes fire brødre spiller. 4 af 12.

5 af 12. 6 af. Ernest Drakes, 3 bøger og det er: Nr. 1 RIPLEY´S JAGTEN PÅ SKRUMPEHOVEDERNE OG ANDRE.. hvor han i mange egne af verden søgte efter det mærkværdige og det.

Brødre af Blodet 4 (Brødre af Blodet, nr. 4)

Leave a Reply