De Elskendes Bjerg

Sprog: Dansk
Sideantal: 216
Udgivet: 10-12-2010
ISBN10: 870210797X
ISBN-13: 9788702107975

Den kræftsyge Birthe betror på sit dødsleje sin datter, Luisa, at den mand, som Luisa altid har anset for sin far, ikke er det. Hun er derimod resultat af et passioneret kærlighedsforhold på en ferie engang på Solkysten. Herfra breder historien sig. Hvordan Birthe og Janniks ægteskab har været, hvordan Birthe har været som mor og ægtefælle, hvorfor Luisa og hendes to brødre er blevet så forskellige – videre endnu: hvorfor familien rummer så mange hemmeligheder og usagte sandheder. Vi får alle de forskellige involveredes udlægning. Og alle sammen bekræfter de, at man ikke skal tro på alt, hvad man hører!

Pablo Llambías er forfatter og rektor på Forfatterskolen

Fil størrelse: 366 KB

En fremragende roman om familiehemmeligheder, fortielser, fortrængninger og løgne. En art litterær ‘sporløs’. Birthe er dødssyg af kræft og hendes mand, Jannik. de elskendes bjerg Download de elskendes bjerg or read online here in PDF or EPUB.

Please click button to get de elskendes bjerg book now. All books are in clear copy. De Elskendes Bjerg has 3 ratings and 1 review. Carol said: This novel, which is in Danish, deals with the themes of love (the title means The Lovers’ Mou. En samtale med Pablo Henrik Llambias om hans roman ‘De elskendes bjerg’. Klippet er produceret i samarbejde med dk4. Interview: Lise Vandborg. Køb De Elskendes Bjerg.

Den kræftsyge Birthe betror på sit dødsleje sin datter, Luisa, at den mand, som Luisa altid har anset for sin. Læs om e-bogen De Elskendes Bjerg eller køb den hos Liveboox.com. E-bogens ISBN er 9788702107975 Pablo Llambías skriver præcist og medrivende om undersøgelsen af livets store spørgsmål: hvem er jeg? De Elskendes Bjerg. af Pablo Llambías. Den kræftsyge Birthe betror på sit dødsleje sin datter, Luisa, at den mand, som Luisa altid har anset for sin far, ikke er. Køb ‘De Elskendes Bjerg’ bog nu. Den kræftsyge Birthe betror på sit dødsleje sin datter, Luisa , at den mand, som Luisa altid har anset for. Forfatter: Pablo Llambías, Titel: De Elskendes Bjerg, Pris: 105,00 kr., Kategori: E-bøger, Format: ePub

De Elskendes Bjerg

Leave a Reply