Den europæiske filosofis historie Antikken

Sprog: Dansk
Sideantal: 854
Udgivet: 16-10-1998
ISBN10: 8717053080
ISBN-13: 9788717053083
Forlag: Gyldendal

Første bind i Den europæiske filosofis historie. Antikken.Den europæiske filosofis historie – Antikken er en fremstilling af den antikke filosofis historie fra de ældste græske tænkere til og med Augustin.

Læs om Den europæiske filosofis historie Antikken. Bogens ISBN er 9788717053083, køb den her Den europæiske filosofis historie – Antikken er en fremstilling af den antikke filosofis historie fra de ældste græske tænkere til og med Augustin. Find den billigste pris på Den europæiske filosofis historie Antikken og køb bogen online Den europæiske filosofis historie. Velkommen til Den europæiske filosofis historie! 37 udsendelser hvor nogle af landets dygtigste filosoffer, idéhistorikere,.

Den Europæiske Filosofis Historie! Bedst som jeg sad på terrassen og læste i Karsten Friis-Johansens bind om antikken. Get this from a library! Den europæiske filosofis historie. Bind 1 : Antikken. [Karsten Friis Johansen;] Den europæiske filosofis historie. Sokrates,Platon, Tycho Brahe.hør om udviklingen gennem tiden! Første bind i Den europæiske filosofis historie. Antikken.Den europæiske filosofis historie – Antikken er en fremstilling af den antikke filosofis historie fra de. Karsten Friis Johansen: Den europæiske filosofis historie. Antikken, København 1991, giver en meget kyndig og grundig gennemgang og fortolkning af stoffet.

Den europæiske filosofis historie Antikken

Leave a Reply