Desertøren

Sprog: Dansk
Sideantal: 167
Udgivet: 06-08-2015
ISBN10: 8776953947
ISBN-13: 9788776953942
Forlag: Forlaget Vandkunsten

Novellesamlingen Desertøren beskriver en krig, hvor de fleste har glemt, hvem de kæmper for, hvem de flygter fra og hvorfor de overhovedet kæmper. Midt i al meningsløsheden opløses fjendebilleder, og definitionen på helte og kujoner brydes ned.

Usødet om end med poesiens fine anstrøg indfanger fortællingerne krigens paradoks, hvor intet er stabilt og fikseret, men alligevel gentager sig i det uendelige. En tilsyneladende mørk og meningsløs tomgang belyst af glimt af menneskelighed i en ukuelig søgen efter håb. Hos den deserterede soldat, den menneskesmuglende buschauffør, den ærekære tehandler. De er alle på vej, de har alle viljen til at trodse meningsløsheden. Men det har sin pris.

Sorg, sult og frygt er skæbnen for en række mennesker, hvis håb findes i en ensom drages dans på himlen, en varm kop te, mindet om et hjem og drømmen om et fredeligt Afghanistan.

Novellerne er oversat fra fransk til dansk af Marianne Madelung og herefter bearbejdet i samarbejde med forfatteren.

Den dansk/afghanske forfatter, Asef Soltanzadeh, blev født i Kabul i 1964. Han flygtede under den russiske besættelse af Afghanistan til Iran, hvor hans noveller, romaner og skuespil vakte stor furore. I 2002 ankom han til Danmark. Hans bøger er udkommet på dari, fransk og dansk.

EROTICAGE Watch Online 60s 70s 80s Erotica, Exploitation,Thriller,Softcore Movies Tandlæge på sengekanten nude scene reviews – ANCENSORED.com. Footer Content. Proudly powered by WordPress. Go to the top Disclaimer. All media here on this site has the sole purpose of being informative and for discussion purposes. This site claims no intellectual property rights over. Gå til TEKSTER. Sange og viser Admiralens vise (Sullivan / Jens Louis Petersen) Alperosen (Tekst: Gårdsangervise / Melodi: ?) Bagermester Harepus (Hartmann, Chr. Skriften på væggen – Vietnamkrigen i amerikansk kultur. Denne artikel er skrevet af Peter Schepelern og handler, som titlen antyder, om Vietnam-krigens indflydelse. Liste over alle de noder jeg har. Hvis der er flere kopier af samme melodi betyder det, at det er forskellige versioner; Toneart, stemmer eller lign.

Desertøren

Leave a Reply