Det stille vand

Sprog: Dansk
Sideantal: 286
Udgivet: 11-12-2013
ISBN10: 8771285288
ISBN-13: 9788771285284
Forlag: Rosenkilde

Victor van Allen er charmerende og velbegavet. Han er afholdt af sine venner og respekteret i sin by. Udadtil lever han et godt liv. Han har penge nok til kun at gøre, hvad han går op i. Han arbejder som forlægger og udgiver fine samlerobjekter i små oplag. Sin fritid bruger han mest sammen med sin datter, på sine finkulturelle interesser, og så samler han på snegle. Men under den rolige og vennesæle overflade lader van Allens ægteskab dog en del tilbage at ønske. Han er flyttet ud i garagen og ser mindre og mindre til den hustru, som han får mindre og mindre tilfælles med. Alligevel drives han af en uforklarlig passion for at eje den sidste lille flig af hende, så de kan forblive sammen. En lidenskab, der slider på alle og endelig får van Allen til at sige og gøre ting, der ikke kan gøres om igen …… Under det stille vand er den dybeste grund …

Efter sin debutroman Farligt møde skrev Patricia Highsmith blandt andet den populære og anmelderroste serie om Tom Ripley, som også skaffede hende en nominering til Edgar Award. Desuden vandt hun i 1964 den britiske Dagger Award, i 1975 Grand Prix de L´Humour Noir for L´Amateur d’escargot og endelig i 1990 vandt hun Chevalier dans l´Ordre des Arts et des Lettres fra det franske Kulturministerium.

Klor eller chlor (fra græsk: χλωρóσ=chlorós gulligt-grøn) er et grundstof, som er gasformig under normalbetingelser (1,013 bar, 0 °C).

Klor lugter stikkende. Sådan gør du. Drik vand i stedet for fx sodavand, alkohol, juice og saftevand til maden, når du er tørstig mellem måltiderne og når du dyrker motion. Udvikling af kommunen. Esbjerg Kommune er i rivende udvikling.

Der er mange store projekter i gang, som udvikler vores kommune. På denne hjemmeside kan du se en. I•GIS har indgået en kontrakt med Styrelsen for Vand- og Naturforvaltning, SVANA, om at vedligeholde GeoScene3D licenser til alle.

Varmepumpe tilbud – Ny varmepumpe fra Viessmann i den bedste enegiklasse. Bestil et uforpligtende tilbud og få en god pris på en effektiv varmepumpe. Beskrivelse; Produktinformation; Denne barberkost er den perfekte måde at piske en fyldig barberskum. Det er et stykke af kvalitetshåndværk designet med et smukt. SPORTI er en online sportskalender med online tilmelding og betaling samt resultater Det har 79 lokale aktører (foreninger, institutioner og kommunale medarbejdere) i Thisted og Vesthimmerlands kommune svaret på. Gennem DGI Nordjylland, som har. Akutte driftsproblemer.

Ved akutte problemer uden for normal åbningstid på driftsområderne vand, varme og spildevand kan du via … Bihuset leverer alt det, du behøver for en succesfuld biavl. Salg af biavlsmateriel for profesionelle og begyndere, køb af honning og smeltning af voks.

Det stille vand

Leave a Reply