Dobbeltliv

Sprog: Dansk
Sideantal: 384
Udgivet: 28-05-2015
ISBN10: 8711456396
ISBN-13: 9788711456392

Ny psykologisk thriller fra bestsellerforfatteren til FØR JEG LUKKER ØJNENE.

Da Julia får den chokerende besked, at hendes søster Kate er fundet myrdet i Paris, sætter hun sig for på egen hånd at undersøge sagen, som hurtigt henlægges på grund af manglende spor. Fra Kates bofælle Sophie modtager hun blandt Kates ejendele en lille sort notesbog med passwords og log-ins til diverse datingsider. Tilsyneladende har Kate haft talrige frække dates med mænd, hun har mødt på nettet. Julia opretter sin egen profil for at lede efter mulige mistænkte, som kan have haft kontakt med søsteren. Inden længe bliver Julia selv kontaktet af den indsmigrende Lukas, og hun falder for hans charme og takker ja til at mødes. Men hvem er manden egentlig? Hvilket farligt spil indlader hun sig på?

DOBBELTLIV er en psykologisk thriller om de farer, som lurer på internettet, hvor ikke alle er den, de udgiver sig for at være. Det er en roman om hemmeligheder, fortidens synder, men det er også en roman om et ægteskab i krise.Fil størrelse: 1361 KB

17.01.2014 · Dobbeltliv Intro – 2012 – Sweden – Sverige TV Serie – Duration: 0:24. Movie 1900 82 views. 0:24. AF1-Avsnitt 5 Säsong 1 – Duration: 24:03.

Attention music fans. Microsoft Store will stop selling music on Dec. 31.

Download your tracks and read our FAQ for more info. 10.01.2014 · This is a short film about a Swedish series called Dobbeltliv. Hope you like it Lige lovlig langsommelig thriller om mord, sorg og de sociale mediers mørke sider. Watson skruer et spændende plot sammen men mister læseren undervejs i. DOBBELTLIV er en psykologisk thriller om de farer, som lurer på internettet, hvor ikke alle er den, de udgiver sig for at være. Det er en roman om hemmeligheder,. Amanda prøver at få sine forældre til at finde sammen igen. Alex synes, hans mors nye lejlighed føles som et fængsel.

Dobbeltliv. 79 likes. Eivind Buene tar opp de musikalske trådene fra romanene ‘Enmannsorkster’ og ‘Allsang’ og spinner dem videre i en samling litterære. Nu sidder jeg og venter folk vågner. Jeg vil gerne lige påpeje at jeg skriver som tingene lige falder ind. Jeg kan ik sidde og læse det alt for meget igennem uden. With Hanna Ardéhn, Joel Lützow, Andreas Kundler, Åsa Karlin. Amanda and Alex have a fling going on as they find out that their parents are getting a divorce. To.

Dobbeltliv

Leave a Reply