Dysfunktionel Far

Sprog: Dansk
Sideantal: 200
Udgivet: 05-12-2011
ISBN10: 8702116502
ISBN-13: 9788702116502

Når tårer ikke hjælper en hylende fis. Jan Gintbergs første bogudgivelse er et demonstrativt følsomt og særdeles underholdende kig ind til en (u?)moderne fars indledende år i rollen, som forælder med overvejende bærer af X kromosomet. Set gennem en kynikers makrelguf tilfedtede perspektiv, forsøger Gintberg gavmildt at give sine opsparede erfaringer videre til de ventende generationer af håbløst intetanende potentielle fædre. – Og mødre. Herregud, hvad kan det skade at kigge i den? DysFunktionel Far er en satirisk beskrivelse af Gintbergs position som far til to sat i relief med refleksioner fra hans egen barndoms småbizarre univers. Håbefuldt kædet sammen i et konglomerat af hidsig kønsrolleanalyse og overstadigt vrøvl. Alt sammen i et naivt håb om at færre spæde familiefædre vil ende i depressioner og skilsmisser. Eller endnu værre: Mislykkede Porsche kompensationskøb.

Fil størrelse: 554 KB

Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get. Dysfunktionel betyder, at den ikke fungerer..

Min mor og far havde høje stillinger. De var glade for hinanden, og vi fik alt, hvad vi havde brug for. Læs om e-bogen Dysfunktionel Far eller køb den hos Liveboox.com. E-bogens ISBN er 9788702116502 Læs om Dysfunktionel Far. E-bogen fås også som Brugt bog eller Bog. E-bogens ISBN er 9788702116502, køb den her dysfunktionel far Download dysfunktionel far or read online here in PDF or EPUB. Please click button to get dysfunktionel far book now. All books are in clear copy. Dysfunktionel Far has 1 rating and 1 review. Michaela said: Gintbergs fantastiske humor skinner igennem i den her geniale bog om hvor svært det er at vær. BRUGT Bog – DYSFUNKTIONEL FAR, af Jan Gintberg BESKRIVELSE Når tårer ikke hjælper en hylende fis. Jan Gintbergs første bogudgivelse er et demonstrativt følsomt. ”Dysfunktionel Far” er spækket med sjove historier, episoder og erfaringer med madpakker, fødsler, fødselsdage og kæledyr. Selvom bogen absolut er skrevet i. Der er mange problemer at overvinde , hvis du er uheldig nok til at have haft en dysfunktionel barndom. Et af de største problemer er , at de, der har lidt en. Undlod du at tage venner med hjem på grund af drikkeri eller anden dysfunktionel adfærd i hjemmet?

Dysfunktionel Far

Leave a Reply