En blid start

Sprog: Dansk
Sideantal: 327
Udgivet: 26-06-2013
ISBN10: 8717043328
ISBN-13: 9788717043329
Forlag: Nyt Nordisk Forlag

Attachment Parenting, kendt under navnet ifavn i Danmark, er et populært begreb, der beskriver, hvordan en særlig form for blid omsorg kan styrke det bånd, der er mellem far, mor og barn og dermed bidrage til, at barnet udvikler sig til at være selvstændige, harmoniske og stærke mennesker.

Ifavn er en filosofi, som skiller vandene, og nogle af delene i ifavn kan være lidt kontroversielle – herunder kan nævnes langtidsamning og samsovning som elementer, der kan dyrke den nærhed, du gerne vil have med dit barn.

I “En blid start” får du otte enkle redskaber til, hvordan du kan være tæt på dit barn.

EN. EN – English; FR – Français; Sign in. Store About our ads Store Home. Devices.. Blid start Montin. 2016 • 4 songs • Pop • Contemporary Pop • Idiot.

Attention music fans. Microsoft Store will stop selling music on Dec. 31. Download your tracks and read our FAQ for more info. Føler du dig stiv, gammel, utilpas i din krop og sind, er her en session, som kan hjælpe dig til at komme i gang. Også ved kroniske sygdomme som osteoporose.

Forfatter: Jane Thoning Callesen, Titel: En blid start – for dig og dit barn, Pris: 226,00 kr., Kategori: Bøger, Format: Hæftet Denne video er til dig, der har brug for en langsom start om morgenen, og som måske føler dig lidt stiv og stram i kroppen, når du vågner. En blidt start kan varmt anbefales til alle forældre, som gerne vil styrkes i at lade mavefornemmelse, respekt og nærvær sætte dagsordenen i relationen til 6/7/2013 · Må man amme en 3-årig eller dele dyner med sin baby? Og er det bedst at bære sit barn tæt på kroppen i en slynge? Nu udkommer den første danske bog. Bogen er den første danske bog om Attachment Parenting-filosofien, der beskriver, hvordan blid og lydhør omsorg kan styrke båndet mellem mor, far og barn og. I dag har jeg lige fået en bunke frø ind ad døren, som jeg har investeret i til at begynde på vores nye have. Jeg har store ambitioner om køkkenhave og drivhus. Køb ‘En blid start – for dig og dit barn’ bog nu. Må man amme en 3-årig eller dele dyner med sin baby? Og er det bedst at bære sit barn t&#230.

En blid start

Leave a Reply