En hel dags kærlighed - og andre fortællinger

Sprog: Dansk
Sideantal: 189
Udgivet: 29-04-2016
ISBN10: 8779737617
ISBN-13: 9788779737617
Forlag: Tiderne Skifter

Siden sin allerede roste novelledebut i 1997 med samlingen En hel dags kærlighed har Sidsel Falsig Pedersen skrevet yderligere tre novellesamlinger samt to romaner. Og hun har ikke alene vist, at hun har sin helt egen meget originale stemme i den nye danske prosakunst, hun er også umiskendeligt blevet bedre og bedre til det hun foretager sig litterært – det kondenserede udtryk, den vilde og overraskende fantasi, den tørre humor, blandingen af de genkendelige hverdagssituationer og det surreelle og foruroligende, som hele tiden får Sidsel Falsig Pedersens historier til at udvikle sig i spændende, uventede retninger.

 

Dette udvalg viser hendes særlige og yderst originale fortællestemme, hendes skarpe blik for det groteske, hendes evne til at balancere det tilsyneladende banalt hverdagsagtige med det forrykte og surrealistiske. Samtlige af bogens fortællinger er optrykt fra forfatterens indtil videre fire novellesamlinger – dog har Sidsel Falsig Pedersen selv foretaget en let redigering af flere af teksterne.

– Og andre fortællinger..

Siden sin allerede roste novelledebut i 1997 med samlingen En hel dags kærlighed har Sidsel Falsig Pedersen skrevet. EN HEL DAGS KÆRLIGHED – og andre fortællinger Udvalg ved forfatteren og Claus Clausen Flere af novellerne i dette udvalg er let redigeret af. Portræt af forfatteren, hvis litterære universer er fulde af utilpassede og halvtriste mennesker, der søger efter en unik identitet uden ofte at forlade. En hel dags kærlighed – og andre fortællinger: udvalgte noveller (Forfatter: Sidsel Falsig Pedersen, Forlag: Tiderne Skifter, Format: Hæftet, Type: Bog. Læs om En hel dags kærlighed og andre fortællinger i kategorien Skønlitteratur med ISBN nr. 9788779737617 fra forlaget Tiderne Skifter. Siden sin. Sidsel Falsig Pedersen En hel dags kærlighed – og andre fortællinger Noveller Pris: 249 kr. Siden sin allerede roste novelledebut i 1997 med samlingen En.

Læs om En hel dags kærlighed – og andre fortællinger – udvalgte noveller. Udgivet af Tiderne Skifter. Bogens ISBN er 9788779737617, køb den her Født: 1970. Debut: En hel dags kærlighed. Født 1970 på Frederksberg og vokset op i Lyngby. Udvalgte noveller fra fire tidligere udsendte samlinger, som kredser om hverdagen med et strejf af det surreelle og foruroligende En hel dags kærlighed og andre fortællinger, Sidsel Falsig Pedersen, Tiderne skifter, udgivelse 29.

april 2016, 192 sider. Bøger om samme emne.

En hel dags kærlighed – og andre fortællinger

Leave a Reply