En plads i solen (Rosinante krimi)

Sprog: Dansk
Sideantal: 589
Udgivet: 28-05-2010
ISBN10: 8763813947
ISBN-13: 9788763813945
Forlag: Rosinante

På den spanske Solkyst bliver en børnefamilie gasset ihjel under et indbrud i deres luksusvilla. Faren er en verdenskendt svensk sportsstjerne, og kriminalreporteren Annika Bengtzon sendes til Marbella for at dække mordene og efterlader modstræbende sine to børn hos eksmanden Thomas.

Under solen får Annika en hed affære – og hvirvles ind i et livsfarligt spil om narko, penge og forbrydelse gennem generationer i Europas Costa del Crime. En plads i solen er en stort anlagt krimi, der trækker tråde fra Nazityskland og 1950’ernes Sverige til vor tids Stockholm, Spanien og Marokko. En plads i solen er den ottende roman i Liza Marklunds succesfulde krimiserie om Annika Bengtzon.

Pressen skriver:

»Super spændingsroman … Godt tænkt og godt fortalt.« – BT

»Det svinger i Liza Marklunds ottende Annika Bengtzon-krimi. Marklund kan sit kram.« – Politiken

»Knald på Marklund … En effektiv underholdningssag.« – Information

Liza Marklund. EN PLADS I SOLEN krimi Oversat af Jesper Klint Kistorp. ROSINANTE. 34258 En plads i solen – Liza Marklund.indd 3. 22-06-2012 16:46:39 En plads i solen af Liza. Oversat fra svensk af Jesper Klint Kistorp efter ‘En plats i solen’. Rosinante,. anmeldelser. krimi. kvinder. liza. Liza. En plads i solen er en stort anlagt krimi, der trækker tråde fra Nazityskland og 1950’ernes Sverige til vor tids Stockholm,. Rosinante Udgivet 28-09.. penge og forbrydelser gennem generationer i Europas Costa del Crime.En plads i solen er en stort anlagt krimi,. En plads i solen er. Rosinante.

Læs om En plads i solen i kategorien Pocket bøger med ISBN nr. 9788763813945 fra forlaget Rosinante. På den spanske Solkyst bliver en børnefamilie.

EN PLADS I SOLEN er en stort anlagt krimi,. Spanien og Marokko.EN PLADS I SOLEN er den ottende roman i Liza Marklunds succesfulde. Rosinante & Co; EN PLADS I SOLEN er en stort anlagt krimi,. EN PLADS I SOLEN er den ottende roman i Liza Marklunds succesfulde krimiserie. Rosinante. Forfatter.

En plads i solen: krimi (Forfatter: Liza Marklund, Forlag: Rosinante, Format: Paperback, Type: Bog, ISBN: 9788763813945) Læs om En plads i solen (En Annika Bengtzon krimi) – krimi. Udgivet af Rosinante. Bogen fås også som E-bog, Lydbog eller Brugt bog. Bogens ISBN er. På den spanske solkyst bliver en børnefamilie gasset ihjel under et indbrud i deres luksusvilla. Faren er en verdenskendt svensk sportsst.

En plads i solen (Rosinante krimi)

Leave a Reply