En rigtig ridetur

Sprog: Dansk
Sideantal: 32
Udgivet: 08-12-2011
ISBN10: 8778683769
ISBN-13: 9788778683762
Forlag: Lamberth

Line skal for første gang uden for rideskolens område og ride i skoven. I historien her, hvor hun følges med sin storesøster hører man om hendes og hestens reaktioner

på og får noget at vide om hestens kropssprog. Mens pigerne sadler op inden rideturen og ved striglingen bagefter hører man om pleje og udstyr.

En hyggelig historie om hesteglade piger og ‘hestesprog’.

Line skal for første gang uden for rideskolens område og ride i skoven. I historien her, hvor hun følges med sin storesøster hører du om hendes og hestens. Kom på den dejligste ridetur på natur- skønne Amager – tæt på København. Læs. hvor alle kan være med. Og Lenna har en rigtig god evne til at skabe ro,. Search Shop by Department. Hello. Sign in Your Account Try Prime Your Lists Basket 7/24/2013 · Elfar fra Nørrevang er en 4 års vallak.

En ‘rigtig’ islænder med lang dobbeltman og masser af styrke. Dejligt udtryk og en rar hest. Han er klar til. Forfatter: Petra Wiese, Titel: En rigtig ridetur, Pris: 212,00 kr., Kategori: Bøger, Format: Indbundet Læs om En rigtig ridetur. Bogen fås også som eller Brugt bog. Bogens ISBN er 9788778683762, køb den her Køb ‘En rigtig ridetur’ bog nu. Line skal for første gang uden for rideskolens område og ride i skoven. I historien her, hvor hun følges med. Line skal for første gang uden for rideskolens område og ride i skoven. I historien her, hvor hun følges med sin storesøster hører man om hendes og hestens. Line skal for første gang uden for rideskolens område og ride i skoven. I historien her, hvor hun følges med sin storesøster hører du om hendes og hestens. En Rigtig Ridetur bog: Line skal for første gang uden for rideskolens område og ride i skoven.

I historien her, hvor hun følges med sin storesøster h.

En rigtig ridetur

Leave a Reply