En syg historie om en rask dreng

Sprog: Dansk
Sideantal: 36
Udgivet: 02-05-2012
ISBN10: 8770907676
ISBN-13: 9788770907675
Forlag: Turbine Forlaget

Asle er en bomstærk dreng, der aldrig bliver syg. Han kan både klare en stor, stærk bjørn fra Alaska, og løbe hurtigere end en leopard fra Afrika.

Asle er slet ikke bange for noget! Undtagen lige én ting …

Kanyler!

Asle er frygteligt bange for kanyler og læger i hvide kitler. Men selvom man er nok så stærk en dreng, så kan man godt blive syg, hvis man ikke får en supermandsvaccine hos lægen, siger mor.

En sjov børnebog, der handler om at være bange for læger og kanyler.

Med humor og indlevelse sætter bogen fokus på, hvorfor det er så vigtigt at blive vaccineret mod børne-sygdomme såsom mæslinger, fåresyge og røde hunde.

Bagerst i bogen kan man finde informationssider fra Sundhedsstyrelsen, der kort gør rede for MFR-vaccinen og de sygdomme den beskytter imod.

Læs bl.a. om: Familien Mejlby Skrædderen Peder Nielsen, som flyttede væk fra Mejlby og derfor fik navnet Mejlby. Og den fantastiske historie om rygtet om. Et eller andet sted bag nogle høje og ufremkommelige bjerge ligger der et lille kongerige. Du kan ikke finde hvor det er på et kort, men du kan være sikker på at. Ved stenen tv lå Borrehuset. Tomten blev udgravet i begyndelsen af 1940’erne. Foto BA, 2004 [Nærmere om udgravningen følger i en senere version] Denne side handler om globulus, altså følelsen af at have en klump i halsen – UDEN, at der rent faktisk findes en fysisk klump i halsen. (Tilstanden kendes også. Hans Christian Andersen (født 2. april 1805 i Odense, død 4. august 1875 på Rolighed i København) var en dansk digter og forfatter, der er verdensberømt for sine. Dansk Vestindien. Foredrag og rundtur. www.danskvestindien100.dk. Der er skrevet tykke bøger om Dansk Vestindien, og der er skrevet bøger. Jeg havde en positiv drøm om en hvid edderkop, der spandt det smukkeste hvide, skinnende spind.

Det første jeg ser, da jeg vågner er en lille, næsten gennemsigtig. 07/06/2017 · Et stort interview i en formiddagsavis resulterede i dette indlæg om, hvordan det er at være far til en dejlig dreng med infantil autisme som modsvar til. Kevin Magnussens fornemme 8. plads i det mexicanske Grand Prix er ikke gået ubemærket hen hos de store Formel 1-medier verden over. BT har taget en … BOPA Mindebogen er samlet af kammeraterne og udkom i 1950. Mogens Fog skriver i indledningen: I en tid, hvor det som skete under besættelsen for mange synes at stå.

En syg historie om en rask dreng

Leave a Reply