Englene i Avignon

Sprog: Dansk
Sideantal: 430
Udgivet: 21-10-2016
ISBN10: 8702171464
ISBN-13: 9788702171464
Forlag: Gyldendal

En mystisk mand rejser gennem skoven på sin vej til slottet i Avignon. Det er en eksorcist ved navn Pieter van Dreuen, der er hidkaldt til pavestolen for at uddrive den ondskab, som har taget bo i Pave Clemens den 5..

I al hemmelighed arrangeres der en pilgrimsrejse til den hellige bro, Ponte il Duce, hvor paven skal opnå sin endelige renselse. Ved pavens side er Pieter van Dreusen, franciskaneren Enzo, livlægen Victor Cobus og fem messedrenge.

I Englene i Avignon omtaler paven messedrengene som sine keruber, thi de er englene i Avignon. Snart vil han dog erfare, at det ikke er alle keruber, der er engle.

Englene i Avignon er en historisk, overdådig og fantasifuld roman skrevet af Bjarne Reuter.

Danmarks store forfatter har gjort det igen. I sin nye historiske roman leverer han smæk for skillingen i en fremragende fortælling præget af stor fortælleglæde. Bestil bogen Englene i Avignon af Bjarne Reuter i dag! Dagens Bog giver dig et bredt sortiment af bøger og helt op til 90% på udvalgte Dagens Bog Deals. Køb ‘Englene i Avignon’ bog nu. ENGLENE I AVIGNON er en ny historisk, overdådig og fantasifuld roman af Bjarne Reuter. Pave Clemens V er. Læs om Englene i Avignon – roman. Udgivet af Gyldendal. Bogen fås også som E-bog eller Lydbog. Bogens ISBN er 9788702171464, køb den her englene i avignon Download englene i avignon or read online here in PDF or EPUB. Please click button to get englene i avignon book now. All books are in clear copy. Englene i Avignon has 26 ratings and 3 reviews. Anna-Sofie said: Underholdende røverhistorie fra Avignon-pavedømmets tid. Her er utallige farverige fig. Posts about Englene i Avignon written by kigindibogensverden Bjarne Reuter har tidligere gendigtet Bibelen i romanen ”Bogen”. Og nu har han ladet sig inspirere af Jobs Bog til sin nye roman ”Englene i Avignon”. For Jobs. Læs om e-bogen Englene i Avignon eller køb den hos Liveboox.com. E-bogens ISBN er 9788702171471 I morgen udkommer “Englene i Avignon”, som er en ny historisk, sprudlende og fantasifuld roman af Bjarne Reuter. Året er 1313 (et årstal, som nok skal få det.

Englene i Avignon

Leave a Reply