Excel Pivottabeller, VBA og Makroer

Sprog: Dansk
Sideantal: 96
Udgivet: 01-06-2017
ISBN10: 8778538858
ISBN-13: 9788778538857

Bruger du Excel meget og har du mange opgaver, som du gerne vil automatisere? Med denne titel lærer du at løse rutineopgaver i Excel hurtigt og effektivt. Lær bla. om pivottabeller, makroer og VBA programmering i VBA. Derudover gennemgås skjulte funktioner og genveje samt indspilning og redigering af makroer.

Du bliver introduceret til den grundlæggende viden om VBA og en samling af Excel redskaber bl.a. makroer, der kan hjælpe med at udføre det hårde arbejde for dig. Du lærer at anvende makrooptageren til at indspille dine første makroer. Dernæst lærer du at redigere i makroernes kodelinje og blive mere fortrolig med VBA. VBA står for Visuel Basic for Applications og er et programmeringssprog, der er indbygget i Excel. Hvis du har Excel installeret på din computer, er du klar til at programmere i VBA.

De fleste har hørt om pivottabeller, men få er klar over, hvor effektivt et værktøj det er til at få et hurtigt overblik over store datatunge regneark. Lær at oprette og tilpasse pivottabeller og få styr på de helt grundlæggede teknikker over beregnede felter til konsolidering og analyse af hele datasættet.

Skrevet til begyndere og let øvede i Excel 2016, men kan anvendes til andre Excel versioner.

Fil størrelse: 12167 KB

Vil du arbejde hurtigere og mere effektivt i Excel? Har du erfaring i Excel, men vil tage dine kompetencer til næste niveau? Så skal du lære om makroer i Excel! Microsoft Office kan gjøre jobben din utrolig mye mere effektiv hvis du bare vet hvordan. Vi har mange års erfaring i kursing innen Excel, Word, PowerPoint og Outlook. Vi har Excel-kurser til alle niveauer. Lige fra et gratis introducerende Excel kursus, til mere avancerede kurser omhandlende avancerede funktioner, pivottabeller. Denne artikkelen inneholder informasjon om nye funksjoner i Excel 2010, inkludert sparkline-grafikk, slicere og mye mer. Formatet.xlsx-projektmappe, der blev introduceret i Excel 2007 bevarer alle regneark og diagrammets data, formatering og andre funktioner, der er tilgængelige i. Med dette gratis Excel kursus vil du lære at bruge Microsoft Excel fra bunden. Kurset er for begyndere og let øvede. Vi vil undervise dig via video-tutorials.

Excel Pivottabeller, VBA og Makroer

Leave a Reply