Ferie på 4 poter

Sprog: Dansk
Sideantal: 197
Udgivet: 02-01-2011
ISBN10: 8790828569
ISBN-13: 9788790828561
Forlag: Forlaget Tro-fast

Har du lyst til at opleve Danmark sammen med din bedste ven, hunden, så har du fået fingrene i den helt rigtige bog. Her finder du mange gode forslag til ture, hvor både du og hunden kan få en dejlig oplevelse.

Maria Helleberg, som især er kendt for sine fantastiske, historiske romaner, har på sine mange forfatterturnéer og researchrejser – sammen med sin westi, Holger – samlet inspiration til denne spændende og anderledes turguide. De har besøgt både dyreparker, frilandsmuseer, slotte, herregårde og klostre med omkringliggende parker og boet på diverse hundevenlige hoteller.

I bogen finder man – ud over malende beskrivelser af en række hundevenlige seværdigheder og hoteller i Danmark – informationer om, hvordan man finder derhen, hvornår der er åbent, og hvad reglerne for hunden er. Samtidig mærker man det historiske vingesus, når Maria Helleberg på sin sædvanlige, veloplagte måde fortæller om historien og menneskene bag de ofte meget gamle bygninger og haver, samt humoren og kærligheden til hunden, når hun fortæller små anekdoter om Holgers oplevelser i diverse dyreparker og middelalderborge. Og selv om man ikke har hund, kan man stadig få rigtig meget glæde af bogen. ”I mere end tyve år har jeg forsøgt at holde ferie med hund. Denne bog er resultatet af jagt på hundeskove, levende museer og rare hoteller. Det hele findes jo derude, og alt er selvafprøvet.

Idéen med denne bog er faktisk dobbelt – alt det, som morer hunde, og hvor hunde må komme med, plejer også at være en succes hos livlige børn, der let bliver utålmodige. Så af gode grunde er her ikke mange opskrifter på ture gennem etruskiske samlinger og kunstmuseer, men desto mere udendørs historie og sammensmeltning af natur og kultur.” (Maria)

Siger man Peru, vil langt de fleste uvilkårligt sige Machu Picchu – og den glemte by er da også et af de store highlights på rejser til Peru. Uge 46 Hundeliv Posted by KurtE 19 Nov, 2017 10:14:45 Så blev det ‘heldigvis’ en stilleuge – ingen udstillinger,ingen bad, ingen pelspleje, ingen træning.

Du er på: Der er fejl på jeres hjemmeside hvor der står Silkebog Svane og Ørenapotek. Der står sammen tlf. nr.

til begge Her ser du alle vores melodier i alfabetisk orden. Hver melodi i 10 versioner (fra 1 til 10 vers) koster kr. 85,- og bliver leveret i mp3 format eller på CD. Ikke alle vores hunde er så heldige at de kommer på vores side med hilsner fra glade nye ejere af en græsk hund.

De møder forskellige skæbner på. Velkommen til vores butik. SÅ er vinteren snart over os; men vi kan stadig på alle tider af døgnet komme ud med vores 4 benede følgesvende. Bare husk. Dag 573 – 579 uge 83 (91) Hundeliv Posted by KurtE02 Jul, 2016 10:19:14. Endnu en weekend. Og så har jeg været på ferie og det varer altså lidt. 1. Maine Coon’s er store – som i KÆMPESTORE. Der er ret stor forskel i størrelse på de to køn inden for Maine Coon-racen.

En fuldvoksen hun-Maine Coon. Biograffilm og DVDfilm for børn. Læs mere på Sjovforbørn.

dk.

Det er nå opprettet en facebookgruppe ‘Norges Cockapoo klubb’ på facebook som vil erstatte medlemslisten, der vil det bli enklere å komunisere med.

Ferie på 4 poter

Leave a Reply