Fra hus til hus

Sprog: Dansk
Udgivet: 30-01-2013
ISBN10: 8702132699
ISBN-13: 9788702132694

En underholdende roman om et opgør med det grå hverdagsliv og om den evindelige søgen efter kærlighed og lykke.

Kolfinna er flyttet hjem til sin mor igen efter et kuldsejlet parforhold. Der er stor arbejdsløshed på Island, og det eneste arbejde, hun kan få, er en rengøringstjans for en veninde, der skal på barsel, og som i årevis har arbejdet sort hos velstillede folk i Thingholt-kvarteret i Reykjavik. Nogle af dem har styr på orden og renlighed, andre bestemt ikke. Kolfinna går fra hus til hus og gør rent; flytter rundt på folks personlige ejendele og får et rigtig godt indblik i hvordan andre folk lever – operasangerinden, forskeren, advokaten og den kloge gamle kvinde Listalín, der giver Kolfinna opskriften på det smukke liv. Kolfinna er både sej og ikke tabt bag en vogn; hun bliver efterhånden klogere på sit eget liv samtidig med at hun bliver involveret i en række højst besynderlige begivenheder.

FRA HUS TIL HUS gnistrer af humor fra start til slut, og romanens fascinationskraft skyldes ikke mindst de fantastiske miljø- og personskildringer.

Det er Kristín Marja Baldursdóttirs anden roman. Hendes første roman, Mågelatter, blev fantastisk godt modtaget af læsere og anmeldere og er både blevet dramatiseret og filmatiseret. I 2004 og 2007 kom så den dramatiske skæbneberetning om en ung islandsk kvinde i begyndelsen af 1900-tallet, bestselleren KARITAS I-II og tog romanlæsere over det meste af verden med storm.

Fil størrelse: 707 KB

Moderne islandsk ’Askepothistorie’ om den unge rengøringshjælp Kolfinna, som begynder at stille spørgsmålstegn ved sit eget liv. Hvad er et smukt liv? 29. De aller fleste bildene er enten litt uklare på grunn av bevegelse, eller så viser de mini i full fart bort fra der jeg ville ha henne til å stå. Fra hus til hus Kristín Marja Baldursdóttir Pris Bøger: Fra hus til hus pdf – (KR 0.00); Fra hus til hus fb2 – (KR 0.00); Fra hus til hus epub – (KR 0.00); Fra hus til hus has 195 ratings and 17 reviews.

Manuel said: (Published originally on:Hinter fremden Türen von Kristín Marja BaldursdóttirHinter frem. Den arbejdsløse Kolfinna er efter bruddet med sin kæreste flyttet hjem til sin mor. For at skaffe penge begynder hun at gøre rent hos fire mennesker, som på hver. Rengøringshjælpens vandring fra hus til hus sætter en udviklingsproces i gang for smukke Kolfinna. Den gamle dame med de to katte, advokaten, molekylærbiologen og operasangerinden giver Kolfinna en nøgle til deres hjem lader på hver sin måde Kolfinna involvere sig i deres liv. Som forventet hadde vi ingen store motsetninger, men vi scoret bare likt på to kategorier – ‘Varme’ og ‘Kontroll’. Resultatet fra disse kategoriene sier blant annet. TæppeudstillingKvinder bag væven-Status 2017 Åbent hver fredag, lørdag og søndag kl. 11-15 frem til 12. november 2017. Vævernes Hus lancerer i år temaet. På en lukket grund i et eksklusivt område i Nordsjælland er ET Hus blevet til denne store villa.

Inspireret af det første design fra Emil Thorups sommerhus. Læs uddrag fra flere. Med en billet fra filmen Rodin i Grand Teatret eller et årskort fra Glyptoteket får du 20% rabat på billet til Asterions Hus.

Fra hus til hus

Leave a Reply