Fred og ro

Sprog: Dansk
Sideantal: 384
Udgivet: 23-10-2015
ISBN10: 8711476990
ISBN-13: 9788711476994

Danske Miriam forelsker sig i den tavse Hannes. Hans tyske accent drager hende, og alt hvad han ikke har ord for, siger han med kroppen. Han forfører hende helt til Sønderjylland, hvor de flytter ind i en længe på svigerforældrenes gård, Unter den Linden.

På gården ånder alt fred og ro, mens kaffen brygger og kagen er i ovnen. Under overfladen lurer dog mange års fortielser af forræderi, skyld og krænkelse. Glansbilledet krakelerer for hvert skeptisk spørgsmål Miriam stiller sin nye familie.

Fred og ro er en roman om familiehemmeligheder, der trækker spor generation efter generation. Det er også en historie om det tyske mindretal i Danmark og om at føle sig fremmed i det land, man bor i.

Ane-Marie Kjeldberg er født i 1960 i Silkeborg. Foruden forfatter står der redaktør og skrivecoach på hendes cv. Hun har udgivet fire skønlitterære værker og tre håndbøger og blogger om sit liv som forfatter.

Fred og ro er en supersaftig familie- og historieroman. – Bent Otto Hansen, Litteraturmagasinet SenturaFil størrelse: 917 KB

The latest Tweets from Fredrik Sjursæther (@Fred_og_ro). Far til 4. Heia Brann. Høvik, Norway 12/6/2017 · Opplev Klypa på ei scene i 2016/2017: http://klypa.no/pages/show Klypa og Kjell «Kjellen» Bigset ladar kanonene, og sprengjer ut eit splitter nytt. 8/11/2016 · Provided to YouTube by Phonofile Fred Og Ro · Morten Gjerløw Larsen Fred Og Ro ℗ 2016 Lydmuren Released on: 2016-08-12 Associated Performer: Svein. I forhold til det moderne samfund, hvor mange har travlt og er stressede, arbejdes der i yoga med at sætte tempoet ned, finde ro, og lukke af for uvedkommende. I 1980erne gifter Miriam sig med hjemmetyskeren Hannes og flytter til Sønderjylland. På overfladen er alt godt, men Hannes’ forældre gemmer på gamle hemmeligheder. Den folkekære Kaj Løvring har engang ejet dette søde sommerhus, som ligger fredfyldt og i dyrerigt område på skøn grund med flere solkroge og terrasser. Attention music fans. Microsoft Store will stop selling music on Dec.

31. Download your tracks and read our FAQ for more info. This site uses cookies for analytics, personalized content and ads. By continuing to browse this site, you agree to this use. Ro og god atmosfære.. Når du opholder dig i vores lyse træningssal, vil du opleve at du træder ind i en anden verden, hvor der emmer af fred og ro.

Fred og ro

Leave a Reply