Gode naturoplevelser - for børn med autisme og særligt sensitive børn

Sprog: Dansk
Sideantal: 108
Udgivet: 27-03-2015
ISBN10: 8790333500
ISBN-13: 9788790333508
Forlag: Pressto

Naturen har nogle helt specielle evner, og netop naturen er i fokus i Gode naturoplevelser – for børn med autisme og særligt sensitive børn. Bogen er en samling af forslag til, hvordan udfordrede børn, der ikke føler sig trygge ved nye lyde og lugte, stadig kan få glæde og læring af at opholde sig i naturen. Bogen giver forslag til aktiviteter, som er tilpasset alle årstider, aldre og former for natur.

Gode naturoplevelser – for børn med autisme og særligt sensitive børn er skrevet af naturvejleder Thomas Neumann, som selv er far til et barn med autisme.

Gode naturoplevelser for børn med autisme og særligt sensitive børn. Forslag til fisketure, svampeture, tingfinderture, hulebygning og mad fra naturen. Børn med autisme og særligt sensitive børn kan være svære at få med ud i naturen. Med lidt forberedelse kan disse børn sagtens få gode naturoplevelser. Gode naturoplevelser, for børn med autisme og særligt sensitive børn Af Thomas Neumann Børn med autisme og særligt sensitive børn kan være svære at få med ud. Læs om Gode naturoplevelser – for børn med autisme og særligt sensitive børn – for børn med autisme og særligt sensitive børn. Udgivet af Pressto. Bogens ISBN. Gode naturoplevelser for børn med autisme og særligt sensitive børn. Denne bog er skrevet af Thomas Neumann, som er naturvejleder og far til et barn med. Posts about Gode naturoplevelser for børn med autisme og særligt sensitive børn written by Kathrine Felland Gunnløgsson Gode naturoplevelser for børn med autisme og særligt sensitive børn af Thomas Neumann. I har lagt mærke til det, ik’? Foråret som langsomt kommer piblende. Særligt sensitive.. barn. 214,00. Gode naturoplevelser for børn med autisme og særligt sensitive børn.

210,00.

Idræt flytter grænser – for børn med. Gode naturoplevelser: For børn med autisme og særligt sensitive børn Denne bog er pakket med forslag til aktiviteter i naturen, som er særligt velegnet til børn. Gode naturoplevelser – for børn med autisme og særligt sensitive børn: for (Forfatter: Thomas Neumann, Forlag: Pressto, Format: Indbundet, Type: Bog, ISBN.

Gode naturoplevelser – for børn med autisme og særligt sensitive børn

Leave a Reply