Grace og Paolo

Sprog: Dansk
Sideantal: 123
Udgivet: 30-10-2015
ISBN10: 8702177099
ISBN-13: 9788702177091
Forlag: Gyldendal

Grace har en far, der er tryllekunstner. Han er fænomenal til at trylle med duer, men trylleriet tager somme tider magten fra ham, og Graces mor er træt af, at duerne lægger æg de mærkeligste steder. Så træt, at hun en dag flytter hjemmefra.Grace rejser med sin far, da han skal til tryllekunstnerkongres på den anden side af Jorden.  I det eksotiske land møder hun en sød dreng, der hedder Paolo. Hans far er taget til fange af en skør diktator, der vil bestemme alt, og som man absolut ikke må gøre grin med. Sammen beslutter de to børn at gøre oprør.GRACE OG PAOLO er en eventyrlig og underfundig beretning om mødet med det fremmede, og om hvordan børn kan gøre en forskel, også i de voksnes verden. Duerne spiller deres rolle, og det samme gør evnen til at forstå hinanden på tværs af alle grænser.Bogen er illustreret af Charlotte Pardi.

Læs om Grace og Paolo. Bogen fås også som E-bog eller Lydbog. Bogens ISBN er 9788702177091, køb den her Grace har en far, der er tryllekunstner. Han er fænomenal til at trylle med duer, men trylleriet tager somme tider magten fra ham, og Graces mor er træt af,. Læs om Grace og Paolo. E-bogen fås også som eller Lydbog. E-bogens ISBN er 9788702177107, køb den her Grace og Paolo af Jens Christian Grøndahl. Grace har en far, der er tryllekunstner. Han er fænomenal til at trylle med.Læs anmeldelser og køb bogen billigt. Grace har en far, der er tryllekunstner. Han er fænomenal til at trylle med duer, men trylleriet tager somme tider magten fra ham, og Graces mor er træt af, at. Grace har en far, der er tryllekunstner. Han er fænomenal til at trylle med duer, men trylleriet tager somme tider magten fra ham, og Graces mor er træt Jens Christian Grøndahls bog om Grace når langt omkring på 123 sider. Man kunne fristes til at mene for langt. Men set med barnets øjne, da vil bogens fortælling. Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online.

Easily share your publications and get. Søg i biblioteksdatabasen og på hjemmesiden. Hjemmesiden. Materialer. Avanceret søgning. Titel. Forfatter. Emne. DK5.

År.

Har du endnu ikke en profil? Hvorfor ikke gøre det og få alle fordelene. Opret en ønskeliste med alle dine favoritbøger; Se alle dine ordrer; Følg ordrestatus

Grace og Paolo

Leave a Reply