Gulvet er glat

Sprog: Dansk
Sideantal: 142
Udgivet: 08-09-2014
ISBN10: 8792999107
ISBN-13: 9788792999108
Forlag: Byens Forlag

Om bogen:

Året er 2008, og Henrik er ansat i et af Københavns førende arkitektfirmaer. Alt er hunky dory, men så rammer krisen. Henrik må vinke farvel til fast indtægt og kaffe to go. Og i a-kassens jobplaner er der ikke plads til at tegne uden for stregerne.

Gulvet er glat er en tur i konjunkturrutsjebanen. En lille roman om arkitektur, luftkasteller og livet som arbejdsløs.

Om forfatteren:

Rasmus Graakjær (f. 1975) er uddannet fra Kunstakademiets Arkitektskole i København i 2005. Ved siden af jobbet som arkitekt arbejder han som arkitekturanmelder og -skribent. Gulvet er glat er hans debutroman.

PURMO Compact er en klassisk panelradiator, som leveres monterede med sideplader og topriste.

Udvalget er markedets bredeste. Dit gulv trænger til at blive slebet, når f.eks. lakken er slidt af eller gulvets overflade er fyldt med hakker, ridser og pletter. Når du har fået gulvet slebet. Polering af fliser og klinker Speciel polerings teknik Fliser og klinker som er skjoldet, kalket og grimme kan blive som nye med Stengulvspecialisterne´s specielle. PURMO Compact er en klassisk panelradiator, som leveres monterede med sideplader og topriste. Udvalget er markedets bredeste. Vinylgulv ses oftest i køkkener, fordi den lukkede overflade som vinyl gulv har ikke kan fås ved laminat og trægulve. Vinyl er blødt og nemt at holde rent. Hent tilbud på gulvafslibning her! Få de bedste priser på afslibning af gulve. Vi samarbejder kun med pålidelige gulvfirmaer. Få kvalitet til prisen. Her er litt bilder fra håndverkere som ikke vet hvordan der bygges videre oppå membran. Vær obs på hva som skjer etter membranen er ferdiglagt på badegulvet.

Se det brede udvalg af indendørs fliser og klinker Lad dig inspirere af alle vores indendørs fliser – vælg flisetype og klik ind for at se mere! Hos Erfa Inventar finder du alt indenfor butiksinventar, inventar til lager, biler & værksteder. Vi tilbyder Dansk kvalitet samt hurtig og billig levering Gerda kikkede på lodsedlerne og kunne godt få øje på herlighederne, og efter lidt mere snakken, betalte hun de 100 Kr. Hjemmehjælpen som havde snakket.

Gulvet er glat

Leave a Reply