Hæklede klude

Sprog: Dansk
Sideantal: 60
Udgivet: 03-06-2016
ISBN10: 8740610861
ISBN-13: 9788740610864
Forlag: Turbine

Hvis du savner et nyt, overskueligt projekt til vintermånederne er Hæklede klude en rigtig god bog til dig.

Camilla S. Ramussen og Sofia Grangarad står bag Hæklede klude der giver dig designs til mere end 11 fantastiske klude i forskellige farver og mønstre. Kludene er i forskellige sværhedsgrader, og kan dermed både bruges af nybegynderen og den garvede hækler.

Hvis du skal hækle for første gang er der en lille hækleskole, der lærer dig alt det du skal bruge. Grib hæklenålen, garnet og kom godt i gang!

OBS! Boken är på danska Hemmagjorda disktrasor är populära som aldrig för. Uge 29 – citater i rammer. klik her. I stedet for at have ét citat i en ramme, er her samlet flere. Udskriv på 2 stykker hvidt karton og sæt dem i rammer á 21 x. Alle håndklæder og klude er strikket i Karens eget økologiske bomuldsgarn, der egner sig fint til at strikke af. Bomulden absorberer godt og tåler vask ved 60. Køb ‘Strikkede Klude’ bog nu. Helle Benedikte Neigaard har skrevet bogen strikkede klude til dig, som er træt af mikroplast-klude og savner et hyggeligt. Her finder du et udvalg af strikke- og hæklebøger. Der kan sagtens være flere på vej hjem. Kontakt mig, hvis du søger noget, du ikke finder her. Hæklede store drille nisser. Nisserne måler ca. 14-15 cm høje.

De er hæklet med nål 2.5. Materialer: Rainbow Cotton 8/4 som er en lækker og blød bomuldsgarn.

Sjal/tørklæde – Secret of Change. Ingen dikkedarer. mors kosegenser Juletræ til ophæng. Der er brugt enkelt bomuldsgarn 8/4 og nål nr. 2. Da de er hæklet med nål nr. 2 er de stive nok til at hænge pænt. De er hæklet i bagerste. 7/19/2013 · Karen Klarbæk sagde. De har ganske rigtigt været der gratis i 4 år, som var ideen bag projektet nemlig at få dem ud til så mange som muligt, så de.

Se vores store udvalg af billigt garn online her. Du får hurtig levering, gratis fragt når du køber for over 399 kr. og prisgaranti på alle produkter.

Hæklede klude

Leave a Reply