H.C. Andersen for børn

Sprog: Dansk
Sideantal: 176
Udgivet: 08-11-2010
ISBN10: 8702093847
ISBN-13: 9788702093841
Forlag: Gyldendal

H. C. Andersen er en af største forfattere i Danmarks historie. Allerede i sin egen tid var han anerkendt som en af de mest originale forfattere i europæisk litteratur. I dag er H. C. Andersens eventyrer oversat til cirka 125 sprog.

De fleste er uden tvivl vokset op med hans fortryllende eventyr om Den grimme ælling, Kejserens nye klæder, Prinsessen på Ærten, Klods Hans og mange, mange flere!

I “H. C. Andersen for børn” er i alt 11 historier blevet samlet, og til alle historier er fantastiske illustrationer af ingen mindre end eventyrtegneren Svend Otto S.

Född 2 april 1805, död 4 augusti 1875. Links. H.

C. Andersen, danske Wikipedia H.C. Andersen, nynorske Wikipedia H.C. Andersen, norske Wikipedia (bokmål) Fødsel og liv Fødsel og dåb. H.C. Andersen blev døbt umiddelbart efter fødslen som mange andre pga. den store børnedødelighed. I kirkebogen til Sankt Hans. Hans Christian Andersen, född 2 april 1805 i Odense, död 4 augusti 1875 på Østerbro i Köpenhamn, var en dansk författare. H.C. Andersen är tillsammans med. Forberedelse i børnehøjde for 3-7 årige børn. Bag startlinket kan I møde HC And, som med lyd og animation fortæller om forskellige undersøgelser, H.C.

Andersen, Hans Christian Andersen, 2.4.

1805-4.8.

1875, dansk digter, allerede i sin egen tid anerkendt som en af de mest originale forfattere i 1800-t.s. H.C. Andersen Børnehospital behandler alle typer sygdomme hos børn og unge i alderen 0-18 år. Børnehospitalet er indrettet som en samlet enhed i et børne- og. H. C. Andersen Paraden. Danmarks nationalt og internationalt prisbelønnede H.C. Andersen Paraden er kunst, kultur og folklore på én gang. Den anerkendte.

H.C. Andersens liv, færden, eventyr og forfatterskab. En verden af eventyr, digte, papirklip, tegninger med muligheder for oplevelse, fantasi og forundring Digtene giver udtryk for H.C. Andersens refleksioner over datiden og dens personer. Desuden giver de udtryk for hans egne følelser og stemninger igennem et Støt H.C. Andersen Festspillene. Støt vores aktiviteter ved at melde dig ind i foreningen eller støtte med et sponsorat. Er din virksomhed interesseret i at.

H.C. Andersen for børn

Leave a Reply