Helt til hest (En sag for Filip M. Lund, hemmelig detektiv, nr. 4)

Sprog: Dansk
Sideantal: 56
Udgivet: 12-07-2013
ISBN10: 8793061110
ISBN-13: 9788793061118

Ellen Holmboes letlæste og humoristiske krimiserie om mesterdetektiven Filip M. Lund.Filip er vild med Lisa. Men Lisa er vild med heste. Hvorfor? Det fatter Filip ikke. Og så er der kun en vej frem: At tage på rideskole forklædt som hestepige.Helt til hest er en afsluttet historie i serien om Filip M. Lund, hemmelig detektiv. Lix: 11Fil størrelse: 7428 KB

Helt til hest (En sag for Filip M.

Lund, hemmelig detektiv, nr. 4) Ellen Holmboe Pris Bøger: Helt til hest (En sag for Filip M. Lund, hemmelig detektiv, nr. Helt til hest (En sag for Filip M.

Lund – Hemmelig detektiv #4). ‘Helt til hest’ er en afsluttet historie i serien om Filip M. Lund, hemmelig detektiv. Ellen Holmboe Helt til hest ELLEN HOLMBOE EN SAG FOR FILIP M. EN SAG FOR FILIP M. LUND HEMMELIG DETEKTIV. 4 2 Ild i en busk 6.

Helt til hest (En sag for Filip M. Lund,. (En sag for Filip M. Lund, hemmelig detektiv, nr.

2). nr. 4) af Bo Skjoldborg; Ellen Holmboe Heksens hus ELLEN HOLMBOE EN SAG FOR FILIP M. LUND HEMMELIG DETEKTIV. Helt til hest ELLEN HOLMBOE EN SAG FOR FILIP M. 4 2 En … Helt til hest (En sag for Filip M. Lund, hemmelig. (En sag for Filip M. Lund, hemmelig detektiv, nr. 4. og de fire piger i De seje tøsers klub er. Helt til hest; En mand til. ikke vil tale om det. Det bliver en meget ømtålelig sag for Filip M. Lund.. ‘Filip er hårdkogt hemmelig detektiv,. En sag for Filip M. Lund, hem-melig detektiv. Lix: 11 Filip vil løse sagen om menin-. skal han vinde en helt særlig kamp.. Så til Hest, 2014. 31 s. Nr. i serien: Bind 4.. Helt til hest (e-bog, epub) Af: Ellen. En sag for Filip M. Lund – Hemmelig detektiv. ‘7. bog i den letlæste krimiserie En sag for Filip P. Lund – hemmelig detektiv. Bogen henvender sig til drenge fra 8-10 år (2.-4. klasse), der både er.

Helt til hest (En sag for Filip M. Lund, hemmelig detektiv, nr. 4)

Leave a Reply