Hvorfor er vi så flittige

Sprog: Dansk
Udgivet: 15-03-2017
ISBN10: 8741001419
ISBN-13: 9788741001418

Denne lille bog ser nærmere på, hvorfor vi danskere er så flittige, som vi er. En populær forklaring er vores særlige protestantiske arbejdsmoral.Men hvor meget har reformationen og protestantismen egentlig betydet for vores syn på arbejdet i dag? Måske er der andre fænomener som f.eks. arbejderbevægelsen og velfærdsstaten, som har haft større betydning?For mange bliver arbejdet i dag en kilde til stress og ubehag. Måske er det på tide at se kritisk på vores arbejdsmoral?Bogen er ikke alene en introduktion til arbejdets historie fra reformationen til i dag. Den er også et oplæg til debat om, hvordan vi kommer til at arbejde bedre og med større tilfredshed, frem for blot at arbejde mere. Lars K. Christensen er ph.d. og cand.mag. i historie og filosofi. Han er ansat som museumsinspektør og seniorforsker ved Nationalmuseets enhed for Verdenskulturer og Nyere Tid.2017 markerer 500-året for reformationens begyndelse med Luthers opslag af 95 teser mod pavekirkens afladshandel i Wittenberg i Tyskland. Eksistensen sætter reformationens aftryk på vores liv, kultur og samfund til diskussion i en serie minibøger.Reformationsseriens forsider tegnes af satiretegner Gitte Skov.Bind nr. 4 i ReformationsserienFil størrelse: 162 KB

Bogen ser nærmere på, hvorfor vi danskere er så flittige, som vi er, og på reformationen og protestantismen betydning for arbejdssynet i dag? issuu company logo Denne lille bog ser nærmere på, hvorfor vi danskere er så flittige, som vi er. En populær forklaring er vores særlige protestantiske. Sandheden er, at vi danskere arbejder lige så meget som borgerne i de andre OECD. Lønmodtagerne er ualmindelig flittige..

Men hvorfor egentlig vente på det? Hvorfor Er Vi Så Flittige bog: – Om reformationen og arbejdetBogen ser nærmere på, hvorfor vi danskere er så flittige, som vi er, og på reformatio. Hvorfor er vi så flittige? Med dette tema afholdes møde i Ejby Kirkes tårnrum.

Det er mandag den 4. september klokken 14:00 til 16:00. Program: -. Bogen ser nærmere på, hvorfor vi danskere er så flittige,som vi er, og på reformationen og protestantismen betydning for arbejdssynet idag? Denne lille bog ser. Hvorfor er vi så flittige? Reformationen er årsag til danskernes høje arbejdsmoral, siger nogle. Er det rigtigt? Hvad er dens rolle for danskernes arbejdsetik? Køb Hvorfor er vi så flittige. Denne lille bog ser nærmere på, hvorfor vi danskere er så flittige, som vi er. En populær forklaring er vores. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, [email protected] Powered by Pure Denne lille bog ser nærmere på, hvorfor vi danskere er så flittige, som vi er. En populær forklaring er vores særlige protestantiske.

Hvorfor er vi så flittige

Leave a Reply