I magtens skygge

Sprog: Dansk
Sideantal: 401
Udgivet: 10-03-2017
ISBN10: 8771804889
ISBN-13: 9788771804881
Forlag: People´sPress

Det er sommer i Sandhamn og Nora Linde holder en velfortjent ferie fra jobbet som anklager hos Bagmandspolitiet. Men den idylliske frihed hun nyder sammen med kæresten Jonas og deres lille datter Julie spoleres, da storkapitalisten Carsten Larsson flytter til øen. Rigmanden har et blakket ry og overalt på øen hviskes der i krogene om hans lyssky forretninger med russerne og om det alt for luksuriøse hus, han er i færd med at bygge ud til vandet på sydsiden af øen.

Larssons uønskede byggeprojekt forløber heller ikke smertefrit, eftersom ulykker og mærkelige hændelser plager byggeriet. Men er det tilfælde eller et udtryk for bevidst sabotage? Da Larsson i I magtens skygge inviterer til indvielsesfest, ender det i en absolut katastrole. Hvem kan man stole på, når man er uvenner med de fleste?

Thomas Andreasson, Noras bedste ven, undersøger sagen. Det er næsten tyve år siden han begyndte sin karriere i politiet, og efterhånden bliver han mere og mere i tvivl om, han orker at fortsætte kampen mod de mørke kræfter, der lurer i sommerparadiset. Og I magtens skygge viser sig at blive den sværeste, han endnu har stået overfor.

Letløbende skærgårdskrimi om en mands jagt på rigdom og magt, der får fatale følger. Bogen bidrager ikke med noget nyt til genren, men spændingen.

Læs om I magtens skygge. Bogen fås også som E-bog eller Lydbog. Bogens ISBN er 9788771591620, køb den her Letløbende skærgårdskrimi om en mands jagt på rigdom og magt, der får fatale følger. Bogen bidrager ikke med noget nyt til genren, men spændingen. Køb ‘I magtens skygge’ bog nu. Sommer i Sandhamn. Nora Linde holder ferie fra jobbet som anklager hos Bagmandspolitiet med kæresten Jonas og. I magtens skygge er krinalroman nr. 7 af Viveca Sten, der har skrevet Sandhamnsserien med kriminalinspektør Thomas Andreasson og juristen Nora Linde ‘I Magtens Skygge’ [1.

udgave] af Viveca Sten – Indbundet (Indbundet bog). På dansk. Genre: Krimi og Spænding. Udgivet 04/03-2016.

Vejer 719 g og måler. Læs om e-bogen I magtens skygge eller køb den hos Liveboox.com. E-bogens ISBN er 9788771591637 Nora Linde holder ferie fra jobbet som anklager hos Bagmands-politiet med kæresten Jonas og deres lille datter. Men idyllen spoleres, da rigmanden Carsten. Bestil bogen Smudsomslag. I magtens skygge af i dag! Dagens Bog giver dig et bredt sortiment af bøger og helt op til 90% på udvalgte Dagens Bog Deals. Køb I magtens skygge. Nora Linde holder ferie fra jobbet som anklager hos Bagmands-politiet med kæresten Jonas og deres lille datter.

Men idyllen.

I magtens skygge

Leave a Reply