I nærheden

Sprog: Dansk
Sideantal: 249
Udgivet: 20-10-2015
ISBN10: 8779737595
ISBN-13: 9788779737594
Forlag: Tiderne Skifter

Et postbud begår en brøler og det bliver fatalt for ham selv og mange andre. En kvindelig dommer kommer i uføre. En kronisk vred forfatter er ved siden af sig selv så meget at han næsten bliver sin egen nabo. En apoteker smager sin egen medicin. En servitrice flygter fra sit arbejde midt om natten men hun flygter de forkerte steder hen. En mand beslutter sig for at besøge sit fødested på den anden side af havet men havet vil noget andet. Et ældre ægtepar som ejer en lille pornobutik forsøger at skabe julestemning i deres begærløse forhold. En ung kvinde sender breve til en person der måske måske ikke findes og måske kommer brevene aldrig af sted før det er for sent.Disse og andre personer lever deres liv i nærheden af hinanden i en unavngiven by et ukendt sted i Danmark på et eller andet tidspunkt nu i fremtiden eller engang for år tilbage. Her lever rig og fattig ung og gammel deprimeret og ekstatisk side om side. Hver især laver de sig deres projekter sætter sig for at udrette noget at hjælpe nogen eller sig selv men de formår sjældent at løfte blikket fra deres egen ensomhed og gøre sig selv mindre fremmede over for deres nærmeste.Peter Hugge (f. 1963) har skrevet for teater film og radio og tv. Han debuterede som dramatiker i 1990 med skuespillet Den Perfekte Sømand. Novellesamlingen I nærheden er hans første bogudgivelse.

19/11/2013: Due to changes with Google Maps the overview map is currently disabled and only the search interface works (Note that the advanced search interface lets. We would like to show you a description here but the site won’t allow us. Graveinfo er en visning af graveforespørgsler i Ledningsejerregistret (LER). Gode råd.

Få svar på mange spørgsmål her. Læs mere her. Adresse: Ta’ på udflugt til Labyrinthia, Labyrinternes Land ved Silkeborg, og oplev nogle anderledes, sjove og udfordrende timer i labyrinternes verden, og få masser af sund. Teatret åbner en time før forestillingens start. Kom gerne i god tid og nyd en drink. Teatret ligger et øjebliks gang fra Klampenborg Station. Overvejer du en alkoholbehandling, at deltage i pårørende terapi eller måske dele dine erfaringer med andre i selvhjælpsgrupper? Der er mange forskellige. Oversigt over steder i Danmark, hvor du selv kan plukke jordbær Guide til 70 museer i det sydlige Sverige. Store historiske museer, by- og lokalhistorie, industrihistorie, tekniske museer, søfartshistorie, hjemstavnsgårde m.m. Har du spørgsmål eller behov for at tale med en medarbejder, er du altid velkommen til at ringe. Vi sidder klar alle hverdage fra kl. 10:00 – 16:00.

I nærheden

Leave a Reply