Indkøb

Sprog: Dansk
Sideantal: 199
Udgivet: 11-03-2011
ISBN10: 8776758648
ISBN-13: 9788776758646

En praksisnær bog, der via teoretiske modeller, bl.a. fra logistik, organisation og ledelse, flytter indkøb fra en omkostning i virksomheden til en værdiskabende funktion. Bogen giver et bud på løsning af indkøbsprocessen på alle niveauer i virksomheden og viser, hvor dybt integreret indkøb er i virksomheden.

Bogen henvender sig bredt til videregående uddannelser samt alle personer i erhvervslivet, der ønsker at forstå eller arbejde med indkøb på alle niveauer i virksomheden.

Fil størrelse: 4502 KB

På statensindkob.dk kan du bl.a. læse om Statens Indkøb i Moderniseringsstyrelsen, om igangværende udbud og om gældende aftaler. statensindkob.dk. Dansk Indkøb er den nemmeste vej til produkter og services til din virksomheds daglige drift. Bliv medlem og få fuldt overblik over dine indkøb og spar. Virksomheder, der ønsker at blive leverandør til staten, kan på statensindkob.dk orientere sig om, hvilke fælles og koordinerede EU-udbud, som. Vi er et dansk rekrutterings- og vikarbureau, der kan hjælpe med alle former for bemandingsløsninger.

Vi formidler personale inden for kontor, økonomi. Ta’ på shopping i Vejle, “Danmarks Mest Servicemindede Handelsby 2016 – 2018”, med et unikt udvalg af kendte kædebutikker og spændende. Nytkampfly.dk’s netbutik. I nytkampfly.dk’s netbutik kan du købe vores nye bog “Guide til Danmarks indkøb af nye kampfly”. Hvorfor skal vi købe. Hirtshals indkøb har i samarbejde med Sea service Express muligheder for i den nordlige del af Skagarak/Kattegat : Crew Change; levering af stores til. Salg af billigt erhvervsfisker udstyr, lystfiskerudstyr, lystsejler og lystbåde udstyr. Billige priser på fiskegrej og jagtudstyr. Esbjerg Fiskernes Indkøb.

Alt i airbrush, sikkert til Danmarks bedste priser Regionerne er kommet godt fra start med at bruge udbudslovens nye fleksible procedurer. Allerede i år 1 for den nye lov bruges de i 8,4 pct. af udbuddene.

Indkøb

Leave a Reply