Ingen åbner

Sprog: Dansk
Sideantal: 175
Udgivet: 21-05-2012
ISBN10: 8702125935
ISBN-13: 9788702125931
Forlag: Gyldendal

Et passionsspil om et destruktivt forhold, som kvinden og manden begge søger og hjælpes ad med at fuldbyrde. Et rystende præcist dobbeltportræt af psykopaten og hans modpart. Med en både vidende og blind bevidsthed fortælles der gennem kvindens bevidsthed om hendes nedbrydning til et rent nulpunkt. Hvorfra hun måske kan blive fri.

Ingen åbner has 16 ratings and 2 reviews.

Liva said: Jeg ville så gerne kunne lide den her bog, for jeg nærer stor respekt for Christel Wiinblads ligefre. Ingen synger den som Elvis – men når den 16-årige åbner munden flyver juryen op af stolene. Et uafrysteligt og ubarmhjertigt portræt af en ung piges forliste kærlighedsforhold og gradvise nedbrydning. ‘Ingen åbner’ er en selvstændig fortsættelse af. Læs om Ingen åbner – passionsspil.

Udgivet af Gyldendal. Bogen fås også som E-bog eller Brugt bog. Bogens ISBN er 9788702125931, køb den her Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online.

Easily share your publications and get. Køb Ingen åbner. Et passionsspil om et destruktivt forhold, som kvinden og manden begge søger og hjælpes ad med at fuldbyrde.

Et rystende. Danmarks største discountkæde, Netto, er klar med et nyt butikskoncept, hvor fokus bliver på de såkaldte spotvarer. Netto åbner nemlig en outlet-butik som led i. Buy Ingen åbner (in Danish) by Christel Wiinblad (ISBN: 9788702125931) from Amazon’s Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Ingen åbner af Christel Wiinblad. Et passionsspil om et destruktivt forhold, som kvinden og manden begge søger og hjælpes.Læs anmeldelser og køb bogen billigt.

Ingen åbner

Leave a Reply