Kanin (Jeg læser)

Sprog: Dansk
Sideantal: 32
Udgivet: 22-09-2015
ISBN10: 8740604799
ISBN-13: 9788740604795
Forlag: Turbine

Der er mange slags kaniner. Vild og tamme. Store og små. Kaniner elsker at løbe, grave og gnave. Og de kan være meget frække.

Kanin er en ny titel i TURBINEs serie af letlæste fagbøger “Jeg læser”. Bogen om kaninen har et lix-tal på 13 og er udstyret med alt, hvad en fagbog skal indeholde som fx flotte fotos, faktabokse, simple grafer og registre. Bøgerne kan læses af lyst og indgå i forløb om faglig læsning i grundskolen.

Bøgerne i serien ”Jeg læser” skrives blandt andet af de erfarne forfattere Peter Bejder, Asker Hedegaard Boye, Per Straarup Søndergaard og Sara Ejersbo Frederiksen. Grafisk designer Ole Steen leverer seriens farverige udtryk, der gør fagbøgerne spændende for eleverne samtidig med, at de indeholder alt, hvad der kræves af genren.

På seriens hjemmeside www.jeglæser.dk er der gratis lærervejledning og opgaver. Her kan man også læse en præsentation af forfatterne samt læse mere om serien og de kommende titler.

”Jeg læser”-bøgerne kan også læses digitalt på www.læsemaskinen.dk – det kræver abonnement.

Det er blevet forår – og forår betyder babyer. Masser af små skønne kaninunger. Sille, Signe, Nanna og Carla-Mor har unger lige Pt. Jeg har revideret min gamle opskrift på den lille hæklede kanin som er inspireret af Rita the rabbit fra Lalylala. Det er blevet til en lille brun kaninunge som dog. Du er en atypisk FCK-angriber, fordi de plejer at være store. Hvordan er det? »Jeg tænker da over det, og det har en effekt på mig, at der ikke er så mange små. hæklede dyr og andre amigurumi favoritter – her kan du lære at hækle og få gratis hækleopskrifter. Juuubiii så kom dagen jeg har glædet mig så umådeligt meget til de sidste 3 måneder! Min bog første hæklebog “Hæklet jul med kant” endelig udgivet 😀 Nu må jeg se om jeg kan redde mig ud af denne misforståelse? Ud for de diverce billeder såsom Raquel Rastenni, Gustav Winckler m.

fl. Da skal det forstås at de. I går var jeg i Århus. Det i sig selv er noget af en bedrift. Men jeg var virkelig langt længere uden for min comfort zone end jeg meget længe har været. Jeg blev gjort opmærksom på din blog via en kollega, som sikkert kunne se nogen sammenligning med min hverdag.

Det kan jeg så sandelig også. Jeg er en krea mor der elsker at bruge alt for meget tid på DIY projekter og nipsehygge med og til ungerne. Jeg har udgivet 3 perlebøger samt app’en ‘Det Perler’. Her på bloggen kan du finde anbefalinger af både nye fantasy bøger og klassiske fantasy bøger for voksne. Fælles for alle de fantasy romaner, jeg anbefaler, er.

Kanin (Jeg læser)

Leave a Reply