Klodens børn

Sprog: Dansk
Udgivet: 07-04-2014
ISBN-13: 9788799646609

Børnebogen Klodens børn : hvordan lever småbørn i resten af verden? er perfekt til samtaler med børn om hvordan småbørn lever i særligt Afrika og Asien.

Bogen viser tre småbørn fra et til tre år i Uganda, Indonesien og Usbekistan. På fotografier og korte tekster følger vi drengene i hverdagen. Vi ser, hvordan de spiser, sover og leger.

Det er ikke en bog om nød og fattigdom, men en ærlig bog med varme og smil.

I løbet af året inviterer Naturama til familiekoncerter i det blå univers, hvor nogle af Danmarks bedste bands spiller skøn musik for børn og voksne. Danske, svenske og kinesiske forskere har sammen fundet ud af, hvordan aftryk af små, meget let forgængelige bløddyr har kunnet bevares i mere end en halv milliard. Jordskælv er ikke jævnt fordelt over jordens overflade. De er stort set koncentreret i smalle bælter. I de samme zoner finder vi vulkaner og bjergkæder. Hvorfor. Seneste nyheder. Stor tiger-tælling i Nepal kickstarter i dag. I dag starter en storstilet tiger-tælling i Nepal, der over de næste måneder skal afsløre, om der. VelfærdsFondens nye sub-sites. VelfrædsFonden har meget på hjerte. Så meget, at det er på tide, at opdele aktiviteterne i flere og mere specifikke områder.

Hvad skal vi lave? Børn i byen er Danmarks største guide \ til børnefamilier. Find inspiration til børnevenlige \ steder, arrangementer og aktiviteter. Red Barnet hjælper børn i hele verden Red Barnet kæmper for hele verdens børns rettigheder og giver både akut og langsigtet hjælp til fattige eller udsatte. Ugens tal for folkesundhed. Ugens tal for folkesundhed er SIFs ugentlige nyhedsbrev, som belyser problemstillinger og udviklinger indenfor folkesundheden. Sider i kategorien ‘Tv-serier fra 2000’erne’ Denne kategori indeholder følgende 145 sider, af i alt 145. Discovery Travel arrangerer udprægede luksusrejser til hele verden. Speciale i Det Indiske Ocean samt Mellem- og Fjernøsten.

Klodens børn

Leave a Reply