Kom i gang med Windows 10

Sprog: Dansk
Sideantal: 110
Udgivet: 10-05-2016
ISBN10: 8793170319
ISBN-13: 9788793170315

Windows 10 er et stabilt, populært og effektivt styresystem, som allerede nu er blevet en kæmpe succes i forhold til Windows 8, som aldrig fik det store gennembrud, som man regnede med. Med denne ebog kommer du hurtigt og effektivt i gang med Windows 10.Du kommer til at arbejde med den nye brugerflade, som både er smart og effektiv i forhold til tidligere udgaver af Windows, og med denne ebog kan du skræddersy brugerfladen, så den passer til den måde, du ønsker at arbejde med Windows 10 på.Du får overblik over brugen af trådløse netværk.Du lærer at udnytte den nye og smarte udgave af Stifinder.Du lærer at udnytte mulighederne på internettet med den nye Microsoft Edge browser i Windows 10 – hvor der er sket meget i forhold til Internet Explorer i tidligere udgaver af Windows. Du lærer også at indstille Microsoft Edge browseren, så den passer til den måde, du bruger internettet på.Du kommer også til at arbejde med mail-appen i Windows 10 og oprette og bruge forskellige typer af mail-konti.Du får en grundig gennemgang af mulighederne med OneDrive, som følger med en gratis Microsoft konto.Windows 10 bliver nu løbende opdateret, og denne bog gennemgår også de seneste opdateringer i Windows 10.Denne bog indeholder rigtige trin for trin-gennemgange, hvor du faktisk ser, hvad der sker i de enkelte trin med billeddokumentation.Dette var kun en gennemgang af en del af indholdet i denne bog. Se indholdsfortegnelsen for en detaljeret gennemgang af bogens indhold.Fil størrelse: 2802 KB

Du kan bruge appen Tip i Windows 10 til at opdage overraskende og nærmest ukendte tricks. Lær Windows 10 at kende med appen Tips. Her kan du læse om nyhederne, og hvad du har brug for til at komme i gang med Windows 10. Vælg knappen Start, for at finde. Opgrader din pc til WIndows 10 nu. Det er gratis, og du kan nemt installere styresystemet og samtidig bevare dokumenter, billeder og programmer. Dette to dages kursus giver dig en god mulighed for at komme godt i gang med Windows 10, og blive fortrolig med alle de nye funktioner systemet tilbyder.Windows GKW10 www.

globalknowledge.dk [email protected] tlf.nr.: 44 88 18 00 Kom i gang med Windows 10 Varighed: 2 Days Kursus Kode: GKW10 Jeg vejleder seniorer i EDB, og mangler noget materiale omkring Windows 10, så jeg kan være lidt forberedt primo august 2015, når det hele går i luften. Kan ikke. Windows 10 kom godt i gang 2/26 Logon Tænd din computer og indtast din adgangskode. Hvis du bruger en Microsoft-konto med Windows 10, kan det være, at … Kom godt i gang med Windows 10 Det følgende er lidt teknisk, men en god hjælp, hvis man rigtig vil udnytte de nye browser-muligheder. Lær Microsoft.

Du kan bruge en skærmlæser til at oprette, gennemgå og redigere dokumenter i Word Mobile til Windows 10. Word Mobile fungerer sammen med Oplæser, den indbyggede.

Kom i gang med Windows 10

Leave a Reply