Kongen af Bali

Sprog: Dansk
Sideantal: 231
Udgivet: 06-03-2015
ISBN10: 8702171147
ISBN-13: 9788702171143
Forlag: Gyldendal

”Jeg skulle være blevet i Østen.” Den bemærkning lod bedstefar altid falde, når familien var samlet. På den måde fik han slået fast, at han havde kendt bedre tider, og at selskabet kedede ham. I sin ungdom havde bedstefar sejlet for ØK; dengang havde han haft sin storhedstid, været noget i kraft af sin europæiske baggrund, der havde han haft undersåtter og adgang til alle livets goder, været omgivet af villige kvinder, – i det hele taget haft et liv, som pensionisttilværelsen i parcelhuset i Taastrup umuligt kunne leve op til. Kongen af Bali blander dokumentar og fiktion i en samtale mellem tre generationer, der ikke forstår hinanden. Det er en opdagelsesrejse gennem bedstefars liv. Et portræt af en lille mands store drømme.

I Thailand kan Østens mystik opleves til fulde. Fra Bangkoks overvældende inferno af lyde og lugte til frodig jungle i Nordthailand til koralrevet og de. Vikingesmykker – halskæder, øreringe og armbånd. Skandinaviske museumssmykker fra vikingetiden i sølv og bjergkrystal. Håndlavede kopier af glassmykker og. Turkis er en af de ældste kendte forarbejdede smykkestene vi kender. Vi har arkæologiske samt skriftlige referencer, fra 5.000 f.Kr. Illustration øverst til højre. Gadekunst eller street art kan afgrænses på flere måder. Nærværende diskussion og definition kan derfor ikke betragtes som udtømmende eller præcis, som det. Anis aroma – Naturlig anisaroma. Den bliver udvundet ved dampdestillation så den primære bestanddel er æterisk olie af estragon. Anisen bruges til bolsjer. Find Mit livs eventyr på GulogGratis.

dk | Køb, salg og leje af nyt og brugt: Nationaldag: 31. august (Hari Merdeka, Uafhænighedsdag) 16. september (Malaysia Day, etableringen af føderationen) Vandring på Færøerne på en spændende aktiv rejse. Vi besøger små bygder og ser fuglefjeld med masser af havfugle. Se dag-til-dag program og bestil online! Vi kører en halv time og vores lille bus klatrer langsomt op til Langhes højest beliggende by, La Morra. Her har vi udsigt over Barolo DOCG, der udgøres af 11 små. 2006-10-13 · Du skal være opmærksom på, at du accepterer vores persondatapolitik og brug af cookies, når du besøger jyllands-posten.dk og de tilknyttede domæner.

Kongen af Bali

Leave a Reply