Lærebog i øjensygdomme

Sprog: Dansk
Sideantal: 398
Udgivet: 20-02-2015
ISBN10: 8793253095
ISBN-13: 9788793253094
Forlag: Forlaget LIVA

Lærebog i Øjensygdomme” er skrevet for medicinstuderende og andre studerende samt færdiguddannede fagprofessionelle inden for øjen- og synsområdet, herunder sygeplejersker og optikere.

Bogen dækker fuldt ud pensum i øjensygdomme ved Københavns Universitet. Den kan således også med udbytte benyttes af den færdiguddannede læge i den kliniske hverdag.Bogen findes både som e-bog og trykt bog.

Til hvert kapitel er udarbejdet en række pædagogiske spørgsmål og multiple choice opgaver, der skal styrke pædagogikken og læringen. Disse tilgåes via links og QR koder.

Henrik Lund-Andersen, Professor, dr. med. ved Københavns Universitet ledende overlæge ved Region Hovedstadens Øjenafdeling, Rigshospitalet/Glostrup Hospital. Undervisningsansvarlig. Skrevet lærebog og kapitler om øjensygdomme.

Jørgen Villumsen, lektor, dr. med. ved Københavns Universitet. Overlæge ved Region Hovedstadens Øjenafdeling Rigshospitalet/Glostrup Hospital. Undervist medicin studerende og praktiserende læger. Har skrevet lærebøger i praktisk oftalmologi.

Pernille Harding Mellerkær, sygeplejerske, diplom i sundhedsformidling og master i Uddannelse og Læring. Uddannelsesansvarlig på Region Hovedstadens Øjenafdeling,Rigshospitalet/Glostrup Hospital.

Torben Lykke Sørensen, klinisk forskningslektor, dr.med. ved Københavns Universitet,

”Lærebog i Øjensygdomme” indeholder bl.a.:

•Basal anatomi, fysiologi og systematisk sygdomslære

•Mere end 200 pædagogiske læringsspørgsmål og opgaver

•Symptomorienteret diagnostik og behandling

•Tværgående afsnit om akutte tilstande

•Samvirke mellem intern medicin og øjet

•Mere end 200 farvefotografier og tegninger

•Bogen findes også som e-bog

Antikvariatet er på 450 m² og har et stort udvalg på over 150.000 bøger. Mindst 75.000 af bøgerne er danske. Der også et stort udvalg i tysk, engelsk, norsk.

Lærebog i øjensygdomme

Leave a Reply