Livgivende samtaler og relationer

Sprog: Dansk
Sideantal: 191
Udgivet: 08-10-2010
ISBN10: 8741252233
ISBN-13: 9788741252230
Forlag: Hans Reitzels

“Livgivende samtaler og relationer” er en gennemarbejdet bog, der giver yderst anvendelige værktøjer til dig, som ønsker at have berigende samtaler og relationer både på arbejde, mens også i privatlivet.

Bogen er formidlet på en letforståelig måde, og giver dermed en god introduktion til systematisk tænkning, anerkendende tilgang, gensidig respekt, empatisk feedback, god spørgeteknik og personlig kommunikation.

I ”Livgivende samtaler og relationer” finder du endvidere en masse eksempler, som giver dig et rigtigt godt indblik i, hvordan samtaler og relationer kan forbedres og dermed blive mere anvendelige både professionelt og privat.

Læs om Livgivende samtaler og relationer – håndbog i systemisk anerkendende samtaletræning. Udgivet af Hans Reitzels. Bogens ISBN er 9788741252230, køb den her Gode samtaler er helt afgørende for at mennesker trives og udvikler sig på deres arbejdsplads, i familien og parforholdet. Men hvor bevidste er vi o 8/30/2010 · Interview med Michael Stig Ørbech og Lars Borgmann.. Livgivende samtaler laurakock. Loading. Livgivende samtaler og relationer:. 8/30/2010 · Livgivende samtaler og relationer – miniworkshop – Kommunikationspyramiden – nærvær – Duration: 3:22. laurakock 179 views.

3:22. Eventyret om hvordan.

Køb ‘Livgivende samtaler og relationer’ bog nu.

Gode samtaler er helt afgørende for at mennesker trives og udvikler sig på deres arbejdsplads, i. Livgivende samtaler og relationer: håndbog i systemisk anerkendende (Forlag: Hans Reitzel, Format: Hæftet, Type: Bog, ISBN: 9788741252230) Hent lærebøger i Google Play.

Lej og gem fra verdens største e-boghandel. Læs, fremhæv og tag noter på tværs af nettet, din tablet og telefon. Få et skræddersyet udviklingsforløb. I forbindelse med vores bog Livgivende samtaler og relationer (Hans Reitzels Forlag, Gyldendal) tilbyder vi offentlige og. Gode samtaler er helt afgørende for at mennesker trives og udvikler sig på deres arbejdsplads, i familien og parforholdet. Men hvor bevidste er vi om, hvordan vi. Find den billigste pris på Livgivende samtaler og relationer og køb bogen online

Livgivende samtaler og relationer

Leave a Reply