Løven (Verdens vilde dyr)

Sprog: Dansk
Sideantal: 33
Udgivet: 26-04-2016
ISBN10: 8793484003
ISBN-13: 9788793484009

Løven er en del af bogserien ”Verdens vilde dyr”.Bogserien er lavet i flotte 3D grafiske billeder og præsenterer de fascinerende dyr på en nem og forståelig måde.Denne gang udforskes løven.Fil størrelse: 19612 KB

Kom på safari i verdensklasse og slut af med et besøg i en af verdens smukkeste storbyer Cape Town. Invasive arter er dyr eller planter, der bliver tilført steder, hvor de ikke lever naturligt. En art, der pludselig bosætter sig udefra, kan være en alvorlig. Jeg, sammen med mine to drenge og min mand, er vilde med zoo -have Mader,-1748-, Bhgr., leverede 1748 Kongen 2 Voksportrætter af den +højsalige Kronprins* (det ene til Kunstkammeret, det andet givet til Overhofmesterinde Holstein). Tigeren er den af de store katte, der varierer mest i størrelse, endnu mere end løven.

De bengalske og sibiriske underarter er de højeste over skulderen og anses. Masai-folket danser på en speciel måde. Det handler om at hoppe højest. Kan du hoppe så højt? Masaierne er kendt for deres flotte smykker. Charlotte Blay, forfatter og historiefortæller, der er berømt for sine spændende og underholdende bøger og for sine livlige foredrag over hele landet Biograffilm og DVDfilm for børn. Læs mere på Sjovforbørn.dk. Gå til TEKSTER. Sange og viser Admiralens vise (Sullivan / Jens Louis Petersen) Alperosen (Tekst: Gårdsangervise / Melodi: ?) Bagermester Harepus (Hartmann, Chr. Tag på en unik Afrikarejse gennem Namibia, Botswana, Zimbabwe, Swaziland, Lesotho & Sydafrika. Læs mere om rejsen her og bestil hos BENNS – eksperter i Afrika.

Løven (Verdens vilde dyr)

Leave a Reply