Manden der ville være sund

Sprog: Dansk
Sideantal: 158
Udgivet: 26-03-2016
ISBN10: 8711505257
ISBN-13: 9788711505250

Manden var blot et kedeligt restprodukt af den vestlige civilisation. Han levede et tankeløst liv, der med stor sikkerhed ville ende med døden.

Tiden, byen og verden bugnede af healere, terapeuter, rådgivere, hypnotisører, naturlæger, åndemanere, kommentatorer, kokke, clairvoyante, litterater, idoler, idealister, aerobicinstruktører, diætister, kiropraktorer og bioeksistentielle psykologer, men manden fortrak at blive hjemme.

Så blev det på højere sted besluttet at gøre noget ved det. Man tog manden ved vingebene og sendte ham ud i alle afkroge; til det højeste bjerg og den mest skumle kælder, til London, Los Angeles, Paris og Damhustorvet for dog at se, om han ikke det ene eller det andet sted kunne finde den ånd, det sande livsgrundlag, der kunne omvende ham og rette ham op, menneskeligt set.

Sådan blev han til manden der ville væres sund. Adskillige svinkeærinder og sidespring hører med til historien, men det følgende er den sande beretning om hans rejse.

Niels Lillelund, født 1965, er cand.mag. og journalist på Jyllands-Posten. Han arbejdede en periode som croupier på Casino Copenhagen fra dets start i 1991. Rouletten fra 1999 er hans første roman, som året efter blev fulgt op af Besat til anden side.

Fil størrelse: 577 KB

Bestil bogen Manden der ville være sund af Niels Lillelund i dag! Dagens Bog giver dig et bredt sortiment af bøger og helt op til 90% på udvalgte Dagens Bog Deals. ‘Manden Der Ville Være Sund’ [3. udgave] af Niels Lillelund – Hæftet (Bog med hæftet ryg). På dansk. Genre: Skønlitteratur. Udgivet 15/11. Vejer 235 g.

194 sider. om den er gloende, er kun meget ilde hørt. Manden der ville være sund opsøger i denne bog den store verden for at se, hvad den har at byde på. Manden der ville være sund. Lån på biblioteket. Bog Manden der ville være sund Af Niels Lillelund ( 2001) Lån på biblioteket. Log ind for. Forfatter: Niels Lillelund, Titel: Manden der ville være sund, Pris: 210,00 kr., Kategori: Bøger, Format: Hæftet Læs om Manden der ville være sund. Bogen fås også som E-bog eller Brugt bog. Bogens ISBN er 9788711835685, køb den her Køb ‘Manden der ville være sund’ bog nu.

Manden var blot et kedeligt restprodukt af den vestlige civilisation. Han levede et tankeløst liv, der med. Manden var blot et kedeligt restprodukt af den vestlige civilisation. Han levede et tankeløst liv, der med stor sikkerhed ville ende med døden. Tiden, byen. Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get. Læs om Manden der ville være sund i kategorien Oprettet fra inventtable med ISBN nr. 9788711505250 fra forlaget Lindhardt og Ringhof. Manden var blot et kedeligt.

Manden der ville være sund

Leave a Reply