Meyers bageskole. Alle kan lære at bage

Sprog: Dansk
Sideantal: 304
Udgivet: 31-10-2014
ISBN10: 8711324988
ISBN-13: 9788711324981

I Meyers bageskole kan både nybegynderen og den mere øvede hjemmebager være med. Bogen tager udgangspunkt i få grunddeje, der danner basis for de ca. 70 opskrifter, der spænder fra croissant over rugbrød til sprøde hvedebrød.

Bogen henvender sig til dem, der bare gerne vil hurtigt i gang med at bage, men der er også masser af ekstra at hente for bagenørderne, der gerne vil vide, hvorfor surdejen skal have mindst lige så meget opmærksomhed som en krævende elskerinde, og hvor lange glutenstrenge egentlig kan blive.

Opskrifterne er udviklet i tæt samarbejde med de dygtige fagfolk i Meyers bagerier, der hver dag beskæftiger sig med dej og bagning og svarer på spørgsmål fra folk, der har kvaler med surdejen derhjemme eller ikke kan få brødet til at hæve, som det skal.

Denne e-bog er udgivet i fixed layout. på www.lrdigital.dk/guide/Fil størrelse: 66793 KB

Læs om Meyers bageskole – alle kan lære at bage – Alle kan lære at bage. Udgivet af Lindhardt og Ringhof. Bogens ISBN er 9788711337790, køb den her Meyers bageskole – alle kan lære at bage -., Anden, Anden bog, Meyers bageskole I ‘Meyers bageskole’ lærer du at bage brød, der smager så godt, at børn beder Meyers Bageskole, alle kan lære at bage. 45 EUR. Tilføj til kurv. Beskrivelse. Læs om Meyers bageskole alle kan lære at bage i kategorien Kogebøger med ISBN nr. 9788711337790 fra forlaget Lindhardt og Ringhof. I Meyers bageskole lærer du at. Meyers Bageskole – Alle kan lære at bage. I “Meyers bageskole” kan både nybegynderen og den mere øvede hjemmebager være med. Bogen tager udgangspunkt i … I MEYERS BAGESKOLE lærer du at bage brød,. Meyers bageskole Alle kan lære at bage.. BAGEBOG er den komplette samling af alle bageopskrifternefra Meyers. Sammenlign priser og læs anmeldelser af Meyers bageskole. Alle kan lære at bage, E-bog Bøger. Klik her og find den bedste pris nu! Læs om e-bogen Meyers bageskole. Alle kan lære at bage eller køb den hos Liveboox.

com. E-bogens ISBN er 9788711324981 I MEYERS BAGESKOLE lærer du at bage brød, der smager så godt, at børn beder om mere, og voksne spørger efter opskriften.

Bageskolen er bygget op omkring fire. Så er der nyt fra Claus Meyer igen. Det plejer altid at være godt, når det kommer fra hans hånd, og Meyers bageskole er ingen undtagelse. Det er ikke første gang.

Meyers bageskole. Alle kan lære at bage

Leave a Reply