Mig og Johan Olsen

Sprog: Dansk
Sideantal: 90
Udgivet: 15-05-2013
ISBN10: 8793068018
ISBN-13: 9788793068018

Syv noveller om mænd. Ikke supermænd, men ganske almindelige danske mænd, der for de flestes vedkommende ikke rigtig kan få kabalen til at gå op. Mød den sydsjællandske brugsuddeler, som er (næsten) uhelbredelig fan af Johan Olsen, en talentfuld ung fodboldspiller, som mister synet på sit ene øje, den heldige dreng fra Søren Kragh-Jacobsens gamle 70’er-sang, manden, hvis kone lige er skredet, Patrick, der vil forgifte sin svigermor, den forhutlede taber på Nørrebros gader samt Kasper, hvis liv byder på den ene store skuffelse efter den anden …Fil størrelse: 506 KB

Køb ‘Mig og Johan Olsen’ bog nu. Syv noveller om mænd. Ikke supermænd, men ganske almindelige danske mænd, der for de flestes. Johan Olsen fra Magtens Korridorer er fyret som forsker på. Det er en livsstil for mig. Det er en del af mit liv, og det er på en måde.

Johan Olsen: »Mit projekt er at være til nu og her« Rockbandet Magtens Korridorer har netop udgivet deres sjette studiealbum, »Før alting bliver nat«. For forsanger Johan Olsen gælder det om at finde sin egen sandhed i livet – og …. edderkopper og madpakker? Det er det, Johan Olsen prøver at give os svar på i Bogen om verden.. rødbeder og. dig og mig.

Johan Olsen. 26.11.2012 · Dieters Lieder – Dig og Mig Martin Gerup.

Loading. Volbeat – For Evigt ft. Johan Olsen – Duration: 4:44. VolbeatVEVO 19,585,808 views.

4:44. Det var her, Johan Olsen voksede op, og her, han blev boende med sin mor,. eller jeg kan leve livet nu og her og acceptere og elske mig selv imens.

Mig og Johan Olsen

Leave a Reply