Min grundtvigske oldefar

Sprog: Dansk
Sideantal: 108
Udgivet: 03-03-2017
ISBN10: 8711663685
ISBN-13: 9788711663684

Og der er en ting, lille kæreste ven, som jeg gerne ville, jeg vil gerne gøre dig lykkelig…

Gennem fortællinger, breve og billeder fortæller Bjarne Nielsen Brovst historien om sine oldeforældres kærlighed, der udfoldede sig på den jyske hede på Grundtvigs tid.

Bjarne Nielsen Brovst (f. 1947) er en dansk forfatter og foredragsholder, der i 1970 debuterede med Mit hjertes have. Sidenhen har Bjarne Nielsen Brovst skrevet et utal af bøger inden for genrerne digte, noveller, romaner, selvbiografi og bøger om historie. Bjarne Nielsen Brovst har skrevet en lang række biografier om kendte danske forfattere heriblandt H.C. Andersen, N.F.S. Grundtvig og Jeppe Aakjær.Fil størrelse: 504 KB

min grundtvigske oldefar Download min grundtvigske oldefar or read online here in PDF or EPUB. Please click button to get min grundtvigske oldefar book now. Buy Min grundtvigske oldefar (in Danish) by Bjarne Nielsen Brovst (ISBN: 9788778512819) from Amazon’s Book Store. Free UK delivery on eligible orders. ‘Og der er en ting, lille kæreste ven, som jeg gerne ville, jeg vil gerne gøre dig lykkelig.’Gennem fortællinger, breve og billeder fortæller Bjarne. ‘Og der er en ting, lille kæreste ven, som jeg gerne ville, jeg vil gerne gøre dig lykkelig.’ Gennem fortællinger, breve og billeder fortæller Bjarne Nie Læs om Min grundtvigske oldefar i kategorien Oprettet fra inventtable med ISBN nr. 9788711663684 fra forlaget Lindhardt og Ringhof. ‘Og der er en ting, lille. Køb Min grundtvigske oldefar. ‘Og der er en ting, lille kæreste ven, som jeg gerne ville, jeg vil gerne gøre dig lykkelig…’ Gennem fortællinger. Forfatter: Bjarne Nielsen Brovst, Titel: Min grundtvigske oldefar, Pris: 135,00 kr., Kategori: Bøger, Format: Hæftet Find den billigste pris på Min grundtvigske oldefar og køb bogen online Læs om Min grundtvigske oldefar. E-bogen fås også som eller Brugt bog. E-bogens ISBN er 9788711663684, køb den her Fortællinger fra Bjarne Nielsen Brovsts (f. 1947) barndom hvor han sammen med sin mormor følger i oldeforældrenes fodspor på den jyske hede

Min grundtvigske oldefar

Leave a Reply