Min mormors gebis

Sprog: Dansk
Sideantal: 39
Udgivet: 11-10-2006
ISBN10: 8721024707
ISBN-13: 9788721024703
Forlag: Borgen

Alle børn elsker at rime og remse, og det kan man med Min Mormors Gebis!

Med muntre og fantasifulde børnerim tager forfatter Jakob Martin Strid alle børn med på en rejse med jetjagere, farlige og søde dyr, skæve karakterer som medisterminister Fister og mange flere. Med 17 rim og dertilhørende tegninger er der ikke nogen undskyldninger for ikke at gå i gang med at rime på livet løs!

Jakob Martin Strid har et overvældende bagkatalog af striber, børnebøger og sjove tegninger, og Min Mormors Gebis er endnu et bidrag til forfatterskabet.

Min Mormors Gebis. Her er tekster om isbjørne og om jetjagere over Enghave Plads, om Medisterminister Fister og om Dyrenes Konge, der holdes i bur. Bogen indeholder. 04.10.2017 · ‘Min Mormors Gebis’ af Jakob Martin Strid som musikteater for børn på Det Lille Teater. 14. september – 19. november 2017. Alder 4 – 10 år. Instruktør. 27.04.2015 · This feature is not available right now. Please try again later. This site uses cookies for analytics, personalized content and ads.

By continuing to browse this site, you agree to this use. Attention music fans. Microsoft Store will stop selling music on 31 December. Download your tracks and read our FAQ for more info.

Varighed: 50 min. MIN MORMORS GEBIS af Jakob Martin Strid transformeres til musikdramatik på Det Lille Teater. Kom med bag om teatertæppet,. Læs om Min mormors gebis – + 17 andre rim for børn (og voksne).

Udgivet af Borgen. Bogens ISBN er 9788721024703, køb den her Dissing og Las – Min Mormors Gebis Elsket børnebog bliver til sprælsk Dissing & Las-album Den anmelderroste trio har givet Jakob Martin Strids.

Min mormors gebis has 43 ratings and 4 reviews. Kirsten said: Min mormors gebis er praktisk og smartDet kan bruges til alt hvis man ikke er sart.Ar. Elsket børnebog bliver til sprælsk Dissing & Las-album. Den anmelderroste trio har givet Jakob Martin Strids nyklassisker ’Min mormors gebis’ en lydside.

Min mormors gebis

Leave a Reply