Nordens hersker

Sprog: Dansk
Sideantal: 133
Udgivet: 01-06-2017
ISBN10: 8771570810
ISBN-13: 9788771570816

En hærfører der spreder skræk og rædsel. En far der var konge. Og en værdig modstander, der gør fortællingen legendarisk. Det er nogle af de folk du skal bruge, hvis du vil være konge af England.Den unge kongesøn Knud fulgte denne opskrift, og i år 1016 lykkedes det. Med hjælp fra sin kone blev han Englands konge, og senere også konge af Danmark, Norge og dele af Sverige. Men hvad er sandt og hvad er fantasi i de farvestrålende beretninger, der har overlevet til vore dage?”Nordens hersker” er skrevet til de ca. 9-14-årige, og fortæller både de gamle sagn og den nyeste forskning fra Nordens fortid.”Nordens hersker” er en selvstændig fortsættelse af ”Jellingmysteriet”, som anmelderne skrev dette om: “bogen rummer en masse fine informationer om et af landets vel nok allermest kendte historiske lokaliteter.”Folkeskolen.dk“… usædvanlig grundig og spændende – fuld af både interessante og velskrevne indfald … … virkelig klog og interessant. Anbefales”Dansk Bibliotek CenterForfatteren Anders Lundt Hansen er historiker og skriver blandt andet for Weekendavisen, ofte i børnesektionen ”Faktisk”. Fil størrelse: 5143 KB

Læs om Nordens hersker. Bogen fås også som E-bog eller Lydbog. Bogens ISBN er 9788771570809, køb den her ”Nordens hersker” er skrevet til de ca. 9-14-årige, og fortæller både de gamle sagn og den nyeste forskning fra Nordens fortid. Læs om bogen Nordens hersker eller køb den hos Liveboox.com. bogens ISBN er 9788771570809 Vikingernes liv og færden er altid godt stof, og nu er den selvstændige fortsættelse af ”Jellingmysteriet” udkommet. Læs Danmarksbloggens anmeldelse af. En hærfører der spreder skræk og rædsel. En far der var konge.

Og en værdig modstander, der gør fortællingen legendarisk. Det er nogle af de folk du skal bruge. Læs »Nordens hersker« af Anders Lundt Hansen online på Bookmate – En hærfører der spreder skræk og rædsel.

En far der var konge.

Og en værdig modstander. Køb Nordens hersker. ‘Olav var sejlet til vendernes land for at finde allierede til den truende kamp mod kong Svend. Men på tilbagevejen. Forfatter: Anders Lundt Hansen, Titel: Nordens hersker, Pris: 187,00 kr., Kategori: Bøger, Format: Hæftet ”Nordens hersker” er skrevet til de ca. 9-14-årige, og fortæller både de gamle sagn og den nyeste forskning fra Nordens fortid.

”Nordens hersker” er en. www.kopk.dk

Nordens hersker

Leave a Reply