Nye perler i Provence

Sprog: Dansk
Sideantal: 134
Udgivet: 02-02-2017
ISBN10: 8711648600
ISBN-13: 9788711648605

Mad og vin, natur og historie og masser af sol og dejlige mennesker – Provence har det hele og mere til, men særligt hvis man kender de rigtige steder, og det gør Erik Pouplier.

Som altid bevæger han sig bort fra masseturismens hovedstrøg. I stedet stiger han op på den højeste bjergtop i Provence og drager ud til fjerne, ukendte landsbyer, hvor mennesker lever i fred og harmoni. Han besøger et sandt paradis på jord og en by, der ligner et eventyr. Han vandrer i en hellig skov, kører gennem vidtstrakte bjergegne og vældige slugter og er også en tur tilbage i middelalderen. Og overalt møder han den overvældende skønhed, der er så karakteristisk for Provence.

Men lyt til hans råd: Prøv ikke at nå det hele på én gang, Provence har oplevelser nok til mange ferier, ja, til et helt liv.

Hvert kapitel er forsynet med nøjagtige ruteangivelser samt adresser på gode hoteller og restauranter.

Erik Pouplier (f. 1926) har ved siden af sit arbejde som journalist skabt sig et omfattende og mangfoldigt forfatterskab. Mange af Erik Poupliers romaner foregår i Provence i Frankrig, og han har endvidere skrevet flere uformelle og hyggelige guidebøger om regionen baseret på hans mange ferier og ophold der.

Når det gælder de mere ydmyge steder i Provence, er den mest kyndige vejleder, man kan få, Erik Pouplier.

– Annelise Vestergaard, Jyllands-Posten.Fil størrelse: 795 KB

TransProvence arrangerer individuelle sykkelturer i Frankrike, Varighet 3 til 8 dager. Turoperatøren kjennes ved høy kvalitet, god service og lokalkunnskap. Fargerike Nicaragua med sine perler av kolonibyer som Granada og Leon og sin vennlige befolkning er som skapt for en. Fredag 5 oktober. Vi kører fra Assens kl. 15 – forude venter 1 uges efterårsferie ved Mosel. Regnen siler ubønhørligt ned, men det ødelægger nu ikke glæden ved. POUL KREBS & BAND – LIVE 2018 På tur med sangene fra det nye album ”Maleren og delfinerne på bugten” ‘Et af Krebs bedste album’ (BT, 4 stjerner) Kaffe Fassett’s bøger er inspirationskilder i lange baner. De er på engelsk (en enkelt på tysk) men mønstertegningerne er klare og tydelige og bøgerne er fulde. Håvard Svendsrud og Svein Haugen: Med belg og streng Publikum kan vente seg en festlig stund med varierte toner. Programmet spenner vidt, og har vært framført på. Gruppereiser. Som tittelen henspeiler på, så er ofte gruppetur den beste løsningen. Når man blir flere til å dele kostnadene, blir prisen for hver deltaker.

1. Kig ind i kanalhusene Når du går langs kanalerne på din Amsterdam ferie, er det som at gå en tur tilbage til det gyldne århundrede i 1600-tallets Amsterdam. Unge Kunstneres Samfund (UKS) er både en fagpolitisk interesseorganisasjon for kunstnere og et galleri for samtidskunst. Foreningen ble stiftet i 1921. Trekking rejser og vandreture til Nepal, Indien, Kilimanjaro Himalaya og Alperne. 25 års erfaring fra alverdens bjerge. Bestil trekkingferien her.

Nye perler i Provence

Leave a Reply