På cykel

Sprog: Dansk
Sideantal: 120
Udgivet: 13-05-2002
ISBN10: 8788277917
ISBN-13: 9788788277913
Forlag: Dansk Cyklist Forbund Trafikministeriet

Hvor mange børn må man have i en cykelanhænger? Hvem har vigepligt i krydset? Hvordan kommer man sikkert gennem et venstresving? Hvordan vælger man den rigtige cykel?

Find svaret i På cykel – Håndbog for cyklister.

På cykel – Håndbog for cyklister er en bog til alle, der cykler. En håndbog med vægt på forbrugerstof ogfærdselsregler. Bogen gennemgår i tekst og billeder cyklisternes færdselsregler og giver gode råd om sikkerhed, udstyr, bagage, børn, cykelferie og meget andet.

På cykel – Håndbog for cyklister er også et godt redskab, når man skal lære sine børn at cykle.

Bogens hovedtemaer er:

* Cykel og udstyr

* Færdselsregler

* Sikkerhed

* Børn som cyklister

* På tur med cyklen

* Forsikring og ansvar.

Vi vil nemlig gerne give dig den bedste service kombineret med letheden og overblikket du har ved at handle på nettet. Konklusion: Køb din nye cykel hos HelloRider! På cykel till bortamatchen. 1,671 likes. Häng med när vi smörjer nav och ekrar, packar energigelen och embarkerar cykeln som ska ta oss hela vägen från. Japan på cykel.

436 likes.

På elva dagar testar vi att cykla från Matsuyama till Tokyo via Kyoto och japanska alperna. Det blir ungefär 1300 km cykling.

11/30/2017 · Skrikande skivbromsar på cykel? – Duration: 3:12. SportsonSverige 37,672 views. 3:12. Hur man åker på bakhjulet? – Duration: 7:19. 11/20/2013 · Ännu en gammal video som jag hitta på min hårddisk 😉 Upplev Bjärehalvöns natur på cykel Frihet att utforska omgivningen bortom stadens gränser! Etikett för knapp i sidhuvud:Hyr Cykel Här Hyr Cykel Här I Danmark cykler vi mere, end man gør i mange andre lande. Her kan du se, hvad du skal gøre for at få en god og sikker oplevelse på cykel. Tour de France er slut, men det betyder ikke, at vores cykel-entusiasme er væk. Vi har gennemsøgt kloden for at finde de hårdeste og mest episke stigninger, som du. 5/25/1998 · Tja jeg har godt nok ikke hørt om tilfælde hvor nogen mistede bil eller MC kortet ved at køre på cykel i beruset tilstand, men det er ikke så

På cykel

Leave a Reply